• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 19 °C

Şüpheli Ölümün Ardından Uyuşturucu Ticareti Çıktı

Şüpheli Ölümün Ardından Uyuşturucu Ticareti Çıktı
Edirne'de, M.B. isimli şahsın şüpheli ölümünün ardından uyuşturucu ticareti çıktı.

Edirne'de, M.B. isimli şahsın şüpheli ölümünün ardından uyuşturucu ticareti çıktı. Soruşturma kapsamında polis ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde belirlenen ikamette yapılan aramada satışa hazır vaziyette, çok sayıda fişek halinde toplam 112,81 gram kubar maddesi, 44,69 gram ectasy hap ve 0,38 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesine getirilmesinin ardından hayatını kaybeden M.B. isimli şahsın şüpheli ölümü ile ilgili Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmasına istinaden Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce de çalışma başlatıldı.

ŞÜPHELİ ÖLÜMÜN ARDINDAN UYUŞTURUCU TİCARETİ ÇIKTI

Olayla ilgili G.B ve H.Ç isimli şahısların alınan ifadeleri doğrultusunda uyuşturucu madde kullanımı nedeniyle öldüğü düşünülen M.B.'nin, ölümünden bir gün önce ve olay günü ikametinde uyuşturucu hap alındığı tespit edildi. Polis ekiplerince yapılan araştırmalarda uyuşturucu maddeyi satan kişilerden birinin F.K. isimli şahsın ikamet adresi olduğu, ikinci şahsın ise aynı ikamete girip çıktığı tespit edilen aynı zamanda akrabalık bağı bulunan F.K. isimli şahıs olduğu, şahısların "Hükümlü Olduğu Halde Kaçması" ve "Uyuşturucu veya Uyarıca Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçlarından kayıtlarının bulunduğu ve arandıkları tespit edildi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı unsurlarca, Çavuşbey Mahallesindeki ikamette ve müştemilatlarda uyuşturucu arama köpeği "DARK" eşliğinde yapılan arama neticesinde satışa hazır vaziyette, çok sayıda fişek halinde toplam 112,81 gram kubar esrar maddesi, 44,69 gram ecstasy hap ve 0,38 gram gelen toz esrar maddesi ele geçirildi.

UYUŞTURUCU SİMSARLARI YAKALANAMADI

Yürütülen soruşturma kapsamında, uyuşturucu maddeyi satan kişinin F.K isimli şahıs olduğu ve M.B. isimli şahsın ölmeden önce kullanmış olduğu uyuşturucu maddesinin aramada ele geçirilen ecstasy hap maddesinin şekil, renk ve amblemi ile aynı olduğu tespit edildiği bildirildi. Ancak, uyuşturucu maddeyi sattıkları tespit edilen F.K. ve F.K isimli şahısların yakalanamadığı öğrenildi.

Şüpheli A.S. isimli şahsın ise "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan gözaltına alındığı ve işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde Ticareti suçuna yönelik çalışmalarımız artarak kararlılıkla devam edecektir" denildi.

Şüpheli Ölümün Ardından Uyuşturucu Ticareti Çıktı

Şüpheli Ölümün Ardından Uyuşturucu Ticareti Çıktı

Şüpheli Ölümün Ardından Uyuşturucu Ticareti Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim