• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Süper Ligden Amatöre İmza Attılar

Süper Ligden Amatöre İmza Attılar
İnegöl'ün Süper Amatör Lig B Grubu'ndaki temsilcilerinden Kurtuluşspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Metin Akan ve Emre Yıldırım, törenle...

İnegöl'ün Süper Amatör Lig B Grubu'ndaki temsilcilerinden Kurtuluşspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Metin Akan ve Emre Yıldırım, törenle resmi sözleşmeye imza attı.

İnegöl'ün Süper Amatör Lig B Grubundaki temsilcilerinden Kurtuluşspor, ara transfer dönemine damga vuracak bir transfer gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı yönetim, İnegölspor, Bursaspor, Manisaspor, MKE Ankaragücü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Medipol Başakşehir ve Adanaspor gibi takımlarda forma giyen deneyimli isim Metin Akan'ı kadrosuna dahil etti. Metin Akan ile birlikte birçok profesyonel takımda forma giyen 29 yaşındaki Emre Yıldırım da sarı kırmızılı renklere bağlandı.

İki oyuncu için önceki akşam imza töreni düzenlenirken, Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, "Bölgesel Amatör Lige yükselmenin ilk adımı olan play-of'lara kalma adına takımımıza kaliteli iki isimle takviye etme yoluna gittik. Bursa futbolunun çok yakından tanıdığı ve İnegölspor formasını da giymiş, son olarak Büyükçekmece Tepecikspor'da forma giyen Metin Akan'ın futbol tecrübesi ile hedefimize ulaşma adına katkı sağlayacağına inanarak kadromuza dahil ettik. Diğer bir önemli transferimiz ise Nilüfer Belediyesi alt yapısında yetiştikten sonra Giresunspor, Alanyaspor, Sarıyer, Tokat, Fethiye, Turgutlu, Pendik ve Aydınspor takımlarında forma giyen, son olarak Duaçınar'ında futbol hayatına devam etmekte olan 29 yaşındaki Emre Yıldırım'ı transfer ederek kadromuzu güçlendirmiş olduk. Metin Akan ve Emre Yıldırım'a Kurtuluşspor'u tercih ettikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Kurtuluşspor'un yeni transferleri Metin Akan ve Emre Yıldırım ise, "Bursa futbolunda önemli bir yere sahip olan Kurtuluşspor'da forma giyecek olmaktan mutluyuz. BAL Ligine çıkma hedefine ulaşabilmek için verilecek mücadeleye katkı sunmaya çalışacağız" dediler.

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Haluk Metin ise, yeni transferlerle takımın güçlendiğini söyledi.

Süper Ligden Amatöre İmza Attılar

Süper Ligden Amatöre İmza Attılar

Süper Ligden Amatöre İmza Attılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim