• BIST 8963.12
  • Altın 2279.145
  • Dolar 32.3093
  • Euro 35.0859
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 18 °C

Süper Lig başladı ama bu 11 evde!

Aralarında Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Aykut Kocaman ve Yılmaz Vural gibi çok ünlü isimlerin yer aldığı 'işsiz hocalar' arasından bir ilk 11 çıktı.
Büyük bir hasretle beklenen Süper Lig cuma günü yeniden perdelerini açtı... Büyük bir heyecanın yaşanacağı yeni sezonda futbolcular kadar teknik adamların performansları da merakla bekleniyor.
 
BAŞARILARI ÇOK
 
Fakat daha önce Süper Lig'de çok önemli başarılara imza atmış birçok ünlü teknik adamın yeni sezonun başında evinde oturması dikkatleri çekiyor. Aralarında Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve Aykut Kocaman gibi isimlerin de yer aldığı 'işsiz hocalar'ın kaçının sezonun ilerleyen döneminde görev alacağı merak konusu.
 
LAKAPLARI CAN SİMİDİ!
 
Özellikle düşme hattında yer alan takımların her sezon can simidi misali sarıldığı Yılmaz Vural, Hikmet Karaman, Mesut Bakkal ve Bülent Korkmaz gibi teknik adamların yeniden gözde olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Üst üste yaşanan kötü tecrübeler sonrasında son yıllarda eskisi kadar rağbet görmeyen Ziya Doğan ve Güvenç Kurtar gibi 'kurt' teknik adamlar da gözünü Süper Lig'de yapılacak olası operasyonlara dikmiş durumda.
 
AYKUT KOCAMAN: Çok tartışılan Fenerbahçe kariyerini kendi isteği ile bitirdi. 1 şampiyonluk ve 2 Türkiye Kupası zaferi yaşadı. Bursa'dan aldığı teklifi tabul etmedi. Yurt dışında görev alması bekleniyor
 
MUSTAFA DENiZLi: Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'la şampiyonluk yaşayan tek teknik adam. Geçen sezon Rice macerası çok kısa sürdü.
 
ŞENOL GÜNEŞ: Trabzonspor'un efsane hocası... Milli Takımımız'la dünya üçüncülüğü yaşadı. Fakat yaklaşık 6 aydır çalışmıyor.
 
YILMAZ VURAL: Elazığ mucizesine imza attı ama yine kalıcı olamadı!.. Muhtemelen yine teknik adam değiştiren bir takımın ilk tercihi olacak.
 
HiKMET KARAMAN: Vojvodina faciasıyla Bursa kariyeri sona erdi. Bir türlü istikrarı yakalamayan Karaman da iş bekleyen hocalar arasında.
 
MEHMET ÖZDiLEK: Antalya'da son yılların en istikrarlı işlerinden birisine imza attı fakat görevden alındı. Sezonun başlangıcını evinden izleyecek.
 
MESUT BAKKAL: Son olarak Karabük'te başarısız bir deneyim yaşadı. Daha önce Samsun, Ankaragücü, Denizli ve G.Birliği'nde görev yaptı.
 
GÜVENÇ KURTAR: Ligin en tecrübeli teknik adamlarından birisi... Fakat Denizli'den ayrıldıktan sonra 1.5 yıldır hiçbir takımda görev yapmadı.
 
ZiYA DOĞAN: Son olarak Ankaragücü'nde görev yaptı. Süper Lig'in gedikli isimlerinden birisi. Ama şu anda işsiz.
 
BÜLENT KORKMAZ: İstanbul BB küme düşünce görevine son verildi. Daha önce Erciyes'le de aynı tecrübeyi yaşamıştı. Teklif bekliyor.
 
TAYFUR HAVUTÇU: Beşiktaş'ın başındayken yaşadığı şike süreci onu çok olumsuz etkiledi. Birçok teklif aldı ama hiçbirini kabul etmedi. 
 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim