• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Sungurlu’da Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Dağıtıldı

Sungurlu’da Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Dağıtıldı
Sağlıklı Yaşam Kültürünü teşvik çalışmaları kapsamında yer alan toplumda fiziksel aktivitenin arttırılması projesi çerçevesinde bisiklet kullanımını...

Sağlıklı Yaşam Kültürünü teşvik çalışmaları kapsamında yer alan toplumda fiziksel aktivitenin arttırılması projesi çerçevesinde bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla obezite ile mücadeleyi etkin hale getirmek için Sungurlu Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından ilçede 28 öğrenciye bisiklet dağıtım töreni yapıldı.

Dr. Sedat-Dr. Melehat Baran Ortaokunda düzenlenen bisiklet dağıtım törenine Kaymakam Mitat Gözen, AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Necip Sirkeci, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Özdemir, Sungurlu Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Birkan Karaman, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Sungurlu İlçe Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Birkan Karaman, "Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Program" çerçevesinde sungurlu Toplum Sağlığı Merkezi olarak halkımızı bilinçlendirmek adına çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Bugün de burada yapmış olduğumuz çalışmalara bir yenisini ekleyerek öğrencilerimize bisiklet dağıtımı gerçekleştireceğiz" dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise, "Bisiklet kullanımının hava kirliliği ve obeziteyi önleme ile çeşitli hastalıklara karşı koruyucu hekimlik olması gibi durumlara vesile olacağını düşünüyorum. Bisiklet kullanmak ne kadar insan bedenine faydalıysa o kadar da toplum hayatına faydalıdır. Bu proje öğrencilerimizin sağlığına vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Protokol üyeleri öğrencilere bisikletlerini verdikten sonra dağıtım töreni sona erdi.

Sungurlu’da Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Dağıtıldı

Sungurlu’da Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Dağıtıldı

Sungurlu’da Sağlıklı Yaşam İçin Bisiklet Dağıtıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim