• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Sümeyye Erdoğan Bayraktar: “24 Haziran’da çok tarihi bir dönemeçten geçeceğiz"

Sümeyye Erdoğan Bayraktar: “24 Haziran’da çok tarihi bir dönemeçten geçeceğiz"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı ve NEYAD Danışma Kurulu Üyesi Sümeyye Erdoğan Bayraktar NEYAD'ın iftar yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı ve NEYAD Danışma Kurulu Üyesi Sümeyye Erdoğan Bayraktar NEYAD'ın iftar yemeğine katıldı. İftarda konuşan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, "24 Haziran'da çok tarihi bir dönemeçten geçeceğiz. Sadece kazanmak değil güçlü bir temsil elde ederek kazanmak için tüm gücümüzle çalışmamız gerekiyor" dedi.

Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinin (NEYAD), iftar yemeği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı ve NEYAD Danışma Kurulu Üyesi Sümeyye Erdoğan Bayraktar'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Haliç Kongre Merkezi'ndeki iftara Bayraktar'ın yanı sıra Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nilgün Diptaş, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Şeyma Döğücü, modacı Nur Yerlitaş ve Feryal Gülman, sanat ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan iftarda ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. Ardından yemekte konuşan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, 24 Haziran seçimlerinde Türkiye'nin çok tarihi bir dönemeçten geçeceğini ifade etti.

"24 Haziran'da çok tarihi bir dönemeçten geçeceğiz"

24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı ve NEYAD Danışma Kurulu Üyesi Sümeyye Erdoğan Bayraktar, "Bir takım milletler ve devletler, millet olabilmek için kahraman ve tarih icat etmeye çalışırken bizim kültür, ilim, siyaset alanında büyük kahramanlarımız örneklerimiz var. 24 Haziran'da çok tarihi bir dönemeçten geçeceğiz. Sadece kazanmak değil güçlü bir temsil elde ederek kazanmak için tüm gücümüzle çalışmamız gerekiyor. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına ekonomisi güçlü, bağımsız bir ülke olarak girmek en büyük arzumuz" dedi.

"Birçok ülke Türkiye'nin gösterdiği cesareti gösteremedi"

Kudüs'ün tüm Müslümanların ortak meselesi olduğunu ve ülkelerin Filistinli vatandaşların yanında olma cesareti gösterememesini eleştiren Sümeyye Erdoğan Bayraktar, "Ramazan'a buruk bir şekilde girmemize neden olan Kudüs'ü de anmak istiyorum. Kudüs biz Müslümanların olduğu kadar tüm insanlığın ortak meselesidir. Fakat bu ortak miras, eşit emekle muhafaza edilemiyor ne yazık ki. ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşınmasıyla tırmanan süreçte sesini yükselten tek ülke Türkiye oldu. Filistin'in haklı olduğuna inansa da birçok ülke Türkiye'nin gösterdiği cesareti gösteremedi. Dünyayı demokratik haklar ve vicdan konusunda harekete geçirme becerisine sahip böyle bir ülkenin vatandaşı olmak şahsen bana gurur veriyor. Rabbim gayretimizi Filistin'in kurtuluşuna vesile kılsın" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim