• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Sümer’den 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajı

Sümer’den 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajı
AK Parti il Başkanı Rıza Sümer, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajında, "2023'ün güçlü Türkiye'sine ulaşmak, demokrasimizi korumak ve yaşatmakla mümkündür"...

AK Parti il Başkanı Rıza Sümer, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajında, "2023'ün güçlü Türkiye'sine ulaşmak, demokrasimizi korumak ve yaşatmakla mümkündür" dedi.

AK Parti il Başkanı Rıza Sümer, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı nedeniyle mesajı yayımladı.

Sümer mesajına şöyle devam etti:

"Milletimizin canı pahasına büyük fedakârlıklarla kurduğu cumhuriyetimiz yine milletimizin iradesiyle korunup yükseltilmeye devam ediyor. Cumhuriyetimizi ilelebet muhafaza etmek her zaman milletimizin adeta birinci vazifesi olmuştur. 15 Temmuz gecesi büyük kahramanlıklarla kazanılmış cumhuriyetimizi milletimiz yine kanıyla, canıyla bir kez daha koruyarak tüm dünyaya büyük bir demokrasi dersi vermiştir. Biz hiçbir zaman demokrasi ve cumhuriyetimizin değerlerine sözde inanmadık. Milletimize hiçbir zaman sırtımızı dönmedik. Ülkemizin içine girdiği en kritik zamanlarda sandıkla milletimize gittik. Her zaman milli iradeyi hâkim kılarak sözde değil özde demokrasiyi savunduk. Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olması için, demokrasimizi daha ileriye taşıyacak çalışmaların her zaman içerisinde olduk, olmaya da devam ediyoruz. Partimizin 2023 hedefleri arasında yer alan ileri demokrasi ve dünyada söz sahibi bir ekonomi için dev yatırımlar hükümetlerimiz tarafından hayata geçirilmeye devam ediyor."

Sümer mesajına şöyle devam etti:

"Cumhuriyetimizi emanet edeceğimiz gençlerimize de güvenimize tam. Bu ülkenin vatanına, bayrağına bağlı evlatları Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için en üstün vatanseverlik duygularıyla hareket etmektedir. AK Parti olarak bizlerde bu milli şuur çizgisinde olmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. Yılına inşallah hep birlikte büyük Türkiye'nin inşasını tamamlayarak gireceğiz. 15 Temmuz hain işgal girişiminde cumhuriyetimizi koruyarak, yaşatılması için kendini meydanlara adayan, demokrasi nöbetleri tutan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, cumhuriyetimizin kurulmasından bu güne bağımsızlığımız için mücadele eden 15 Temmuz gecesi canlarıyla hain işgale dur diyen şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize de şükranlarımızı sunuyor. 93.yılında Cumhuriyet Bayramımızı en kalbi duygularımla kutluyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim