• BIST 8727.4
  • Altın 2237.619
  • Dolar 32.3325
  • Euro 35.1174
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Sümer: "Türkiye, Antalya’yı imrenerek izledi"

Sümer: "Türkiye, Antalya’yı imrenerek izledi"
AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, "Türkiye Antalya'yı imrenerek izledi. Rekor bir katılımla yüzbinlerce Antalyalı Cumhurbaşkanımızı bağrına...

AK Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer, "Türkiye Antalya'yı imrenerek izledi. Rekor bir katılımla yüzbinlerce Antalyalı Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı. Cumhurbaşkanımız da her zaman olduğu gibi Antalyalıların bu sevgisine teveccühle karşılık verdi" dedi.

Toplu Açılış Töreni için Antalya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'ya ayak bastığı andan itibaren büyük bir sevgi ve coşkuyla karşılandı. Törene yüz binlerce Antalyalının katılmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Rıza Sümer, "Antalyalı hemşerilerimiz gönülden, içten ve coşkuyla bir kez daha Cumhurbaşkanımızı bağrına bastı." dedi.

"Antalya en doğru kararı sandığa yansıtacak"

Kepez Arena önünde gerçekleşen toplu açılış törenine Antalya'nın dört bir yanından 7'den 70'e yüz binin üzerinde Antalyalının gelmesinin bu süreçte çok anlamlı olduğunu söyleyen Sümer, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Antalya'ya olan ilgisi ve muhabbetini herkes yakından biliyor. Halk oylaması öncesi Cumhurbaşkanımızın Antalya'ya gelmesini çok önemsiyoruz. Çünkü Cumhurbaşkanımız Antalya'ya her geldiğinde yeni eserler kazandırıyor, yeni müjdeler veriyor. Cumartesi günü toplu açılış töreninde de maliyeti 822 milyon TL olan 23 yatırımın açılışı gerçekleşti" dedi. Sümer, bu rakamın bir şehrin yeniden imarı ve gelişmesi açısından son derece önemli ve küçümsenmeyecek bir rakam olduğunun altını çizdi.

Cumhurbaşkanının bu sevgisine Antalyalıların da her zaman en güzel şekilde karşılık verdiğini belirten AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, "Antalya Cumhurbaşkanımızı bir kez daha bağrına basmış, 16 Nisan'da sandıkta Türkiye'nin geleceği için en doğru kararı yansıtacaklarını göstermiş oldu" ifadelerini kullandı.

Sümer, "Antalyalı hemşerilerim bu işi siyasetin üstünde değerlendirerek memleket meselesi çerçevesinde ele aldıklarını zaten zaman zaman dile getirdiler. 16 Nisan'da verecekleri kararla mutlu, huzurlu, refah seviyesi artmış, darbeler dönemini bitirmiş, ekonomik krizleri sona ermiş ve birçok önemli kazanımlar elde etmiş bir Türkiye için oy vereceklerine inancım çok yüksek. Bu inancım tören alanının tıklım tıklım dolmasıyla adeta taçlanarak arttı" dedi.

"Antalya daima Cumhurbaşkanımıza çok önemli desteklerde bulunmuştur. Türkiye'nin her tarafından imrenilen katkıları vermiştir" diyen Av. Rıza Sümer, "Özellikle büyük bir coşkuyla Cumhurbaşkanımızı karşılayan, şehrimizin en uzak mahallelerinden gelerek, bu kutlu yürüyüşe destek veren hemşerilerime teşekkür ederim. Bu coşkulu buluşma 16 Nisan referandumunun sonucuna ilişkin bize önemli bir gösterge oldu. Gördük ki ilk gün büyük bir aşkla çıktığımız bu yürüyüş, 16 Nisan'dan sonra daha da güçlenerek yoluna devam edecektir" diye konuştu.

Sümer: "Türkiye, Antalya’yı imrenerek izledi"

Sümer: "Türkiye, Antalya’yı imrenerek izledi"

Sümer: "Türkiye, Antalya’yı imrenerek izledi"

Sümer: "Türkiye, Antalya’yı imrenerek izledi"

Sümer: "Türkiye, Antalya’yı imrenerek izledi"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim