• BIST 9439.1
  • Altın 2495.274
  • Dolar 32.5958
  • Euro 34.7814
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Sultanhanı ilçesinde huzur toplantısı

Sultanhanı ilçesinde huzur toplantısı
Aksaray'ın Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede huzur toplantısı kapsamında vatandaşlarla buluştu.

Aksaray'ın Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede huzur toplantısı kapsamında vatandaşlarla buluştu.

Aksaray'ın yeni ilçesi Sultanhanı'nda 1 Şubat 2018 tarihi itibari ile faaliyete geçen Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe halkıyla tanışma ve huzur toplantısı düzenledi. Muhtarlar ve vatandaşların katıldığı toplantıda Sultanhanı İlçe Emniyet Müdürü Halil Azgın tarafından bilgiler verdi.

İlçe Emniyet Müdürü Halil Azgın, 1 Şubat 2018 tarihinden bugüne dek 15 olayın meydana geldiğini belirterek, "Bunlar 4 adet kasten yaralama, 4 adet taksirle yaralama, 1 adet taksirle öldürme, 4 adet zehirlenme 1 adet tehdit, 1 adet ateşli silah olayıdır. Gerekli birimlerimiz olaylara etkin şekilde müdahale etmiştir" dedi.

Sultanhanı ilçesinde trafik kuralları ve Yapılacak düzenlemeler konusunda da bilgiler veren Azgın, ilçe trafik kurulunun oluşturulduğunu ve ilçede merkezinde araç park düzenlemesi konusunda da çalışmaların yürütüleceğini belirtti.

Sultanhanı ilçesinde bütün çağrılar 112 de

İlçe Emniyet Müdürü Halil Azgın, Aksaray il genelinde bütün birimlerin 112 numarası altında hizmet verdiğini belirterek, ilçe halkının da gerek sağlıkla gerekse de asayişle ilgili bütün çağrılarını tek numaradan ücretsiz şekilde gerçekleştirebileceği bilgisini paylaştı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şubesinde görevli polis memuru Ahmet Atak ise, toplum destekli birimin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler vererek puro aktif polislik yaptıklarını söyledi. Amaçlarının suç oluşmadan önce suçu önleme yönünde olduğunu belirten Atak, "Bu görevi yaparken muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla iş birliği halindeyiz. Sürekli iletişim halindeyiz. Onlarla diyalog halinde böyle toplantılarla, sunumlarla bir araya gelerek şehrimizin ve kentimizin güvenliği için nasıl çalışma yapabiliriz, neler yapabiliriz ve bunlar nelerdir diye tartışıp huzur ve güvenliği sağlamak adına çalışmalar halindeyiz" dedi.

Bilgilendirme toplantısı programa katılanlara emniyet genel müdürlüğünce hazırlanan bilgilendirici broşürlerin dağıtılması ile sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim