• BIST 8979.2
  • Altın 2285.04
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0528
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Süleymanpaşa’dan Gıda Bankası Çalışmaları

Süleymanpaşa’dan Gıda Bankası Çalışmaları
TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, belediye tarafından proje çalışması tamamlanan ve çok yakında hayata geçecek...

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, belediye tarafından proje çalışması tamamlanan ve çok yakında hayata geçecek Gıda Bankası (Sosyal Market) ile ilgili konuları sivil toplum kuruluşları ile görüşmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Türk Kızılayı Tekirdağ Şubesi ile başlayan görüşmelere bu hafta Türk Hava Kurumu Tekirdağ Şubesi ile devam edildi. Başkan Eşkinat, Türk Hava Kurumu Tekirdağ Şubesi yetkilileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

"VATANDAŞLARIMIZ İSTEDİKLERİ İHTİYAÇ MALZEMELERİNE GIDA BANKASI PROJEMİZLE EN UCUZ ŞEKİLDE ULAŞACAK"

Türk Hava Kurumu Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Sevil ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulunan Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi'nin projeleri hakkında bilgi paylaşırken Gıda Bankası (Sosyal Market) projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Süleymanpaşa Belediyemizin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yaptığı bu projede, her ay İmece Kart'a yatırdığımız destek ile artık vatandaşlarımız istedikleri ihtiyaç malzemelerine Gıda Bankası projemizle en ucuz şekilde ulaşacak. İmece Kart'a yüklenen para ile Süleymanpaşa Belediyesi'nin Gıda Bankası'ndan ihtiyaç duyulan temel gıda, temizlik ve tüketim malzemeleri alışverişi yapılıp arada aracı olmadan en uygun fiyatla ürünlerimiz ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Bu projede Kızılay ve Türk Hava Kurumu gibi halk yararına çalışan kurumlarla işbirliği yapıp daha geniş bir kapsamda çalışıp daha yararlı olabilmek için bugün bu görüşmeyi gerçekleştirmek istedik" diye konuştu.

Yaklaşık bir buçuk saat süren görüşmede projenin tüm detayları görüşülürken Gıda Bankası'nın önümüzdeki günlerde hizmete gireceği belirtildi.

Süleymanpaşa’dan Gıda Bankası Çalışmaları

Süleymanpaşa’dan Gıda Bankası Çalışmaları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim