• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Süleymanpaşa Belediyesi Erkek Voleybol Takımı İl Şampiyonu

Süleymanpaşa Belediyesi Erkek Voleybol Takımı İl Şampiyonu
Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Çorlu'da oynanan final maçında Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü'nü 3-1 yenerek, yıldızlar...

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Çorlu'da oynanan final maçında Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü'nü 3-1 yenerek, yıldızlar kategorisinin ardından gençler kategorisinde de il şampiyonu olmayı başardı.

Çorlu Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde rakibine 25-13'lük skorla boyun eğen Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı, karşılaşmanın ikinci seti 25-23, üçüncü seti 25-15 ve dördüncü seti de 25-20 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Yıldızlar kategorisinin ardından gençler kategorisinde de şampiyon olan Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı 3-1'lik galibiyetin ardından şampiyonluk kupasını göğe kaldırdı.

"VOLEYBOLU SEVDİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Hasan Erşahin, maç sonunda yaptığı açıklamada, "Bizim şehrimiz için yapmak istediğimiz şey üst liglerde mücadele edecek ve çocuklarımızı voleybola yönlendirmek için bir çekim gücü olacak takım yaratmak. Hedeflerimizi gerçekleştirmeye doğru ilerliyoruz. Voleybolu sevdirmek için çalışıyoruz. Bunun için bize katkı sunan Süleymanpaşa Belediye Başkanımız Ekrem Eşkinat'a, Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Deniz Taner'e, Antrenörümüz Ali İhsan Gök'e çok teşekkür ederim. Bu yolda büyük bir emek sarf ettik. Sporcularımızın da ciddi anlamda emekleri var. Voleybolda takım olabilme olgusunu sporcularımız ciddi anlamda oluşturdular" dedi.

"TEKİRDAĞ İL GENELİNDE VOLEYBOL ALT YAPISINDA LİDERLİK YAPMAK İSTİYORUZ"

Voleybol altyapı konusunda da bilgi veren Erşahin, "Biz Tekirdağ'ın ilçeleri de dahil olmak üzere voleybol alt yapısında liderlik yapmak istiyoruz. Tekirdağ il genelinde alt yapı branşında bine yakın oyuncu var. Biz bu bine yakın sporcularında aileleri de ortaya katarsak 5 bine yakın voleybol kitlesine ulaşmak istiyoruz. Voleybol sporların içinde en centilmence geçen, ailelerimizle izleyebildiğimiz bir spor dalıdır. Biz Voleybolu seyirci ile buluşturmak istiyoruz. Bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ'NİN VOLEYBOLDA CİDDİ ANLAMDA EMEKLERİ VAR"

Son olarak Süleymanpaşa Belediyesi'nin desteğine de değinen Erşahin, "Voleybol takımımız diğer illerde de Süleymanpaşa'nın reklamını yapıyor. Süleymanpaşa Belediyesi'nin voleybolda ciddi anlamda emekleri var. Bize büyük destek veriyorlar. Bizde bu desteklerini boşa çıkarmamaya çalışıyoruz. Daha ileriye dönük, çekim olabilecek takım yapma konusunda belediyenin topluma ulaşması noktasında, sporu gençlere ailelere sevdirme noktasında büyük yol kat etti. Süleymanpaşa Belediyesi gençlere örnek olabilecek bir proje içerisinde girdi. Bu noktada da bu projeye ciddi anlamda destek veriyor" ifadelerini kullandı.

Süleymanpaşa Belediyesi Erkek Voleybol Takımı İl Şampiyonu

Süleymanpaşa Belediyesi Erkek Voleybol Takımı İl Şampiyonu

Süleymanpaşa Belediyesi Erkek Voleybol Takımı İl Şampiyonu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim