• BIST 9524.59
  • Altın 2493.4
  • Dolar 32.5145
  • Euro 34.7382
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Süleyman Hurma istifa etti!

Süleyman Hurma istifa etti!
Son yıllarının en kötü sezonunu geçiren Kayserispor'un küme düşmesi kesinleşirken 9 yıllık genel manejer Süleyman Hurma istifa etti.

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı bir sezon geçiren ve küme düşmesi kesinleşen Kayserispor'da 9 yıldır görev yapan Genel Menajer Süleyman Hurma istifa etti.

Sarı kırmızılı taraftarlarla sıkıntı yaşadığı söylenen ve takımın kötü gidişinden de sorumlu gösterilen Süleyman Hurma, kendi imzasıyla Kayserispor'un resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yaptı. Görevi bıraktığını açıklayan Süleyman Hurma'nın Kayserispor'un resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yaklaşık 9 yıldır büyük bir mutluluk ve onurla sürdürdüğüm görevimi 'sezon sonu itibariyle', aynı duygularla bırakmayı yürekten isterdim…

Aslına bakarsanız; Kayserispor tarihi adına başarılarla dolu 8 yılı, kazanılmış Türkiye Kupası, Süper Kupa Finalini, 2 kez katıldığımız Avrupa kupalarını, ülkemizin en devasa ve en görkemli yapılmış tesislerini, her yıl A Milli Takıma yükselen yeni yıldızları, tüm milli takımlarda oynamış gencecik yıldız adaylarını, her sezon kazanılmış UEFA kriterlerine uygunluğu, idari ve Mali yapısı örnek gösterilmiş en prestijli Anadolu takımı olmayı, satmak zorunda bırakıldığımız onlarca yıldız oyuncuyu, eğer bir tutam yardım yapılsa kazanılabilecek şampiyonluğu düşündükçe; sizlerle birlikte gururla hatırlanacak çok fazla değer ürettiğimizi görüyorum.

Bütün bu güzelliklerin, bugünden hareketle 'yok' sayılması ne kadar içimi acıtsa da acıtsın. Bugünün yaşanmasına neden olan mazeretler zinciri ile vicdanlarını kaybetmiş kişi ve kurumlardan bahsetmeyeceğim.

Kayserispor tarihinin en görkemli dönemlerini sizlerle yaşamış biri olarak; benden desteğini hiçbir zaman esirgememiş Başkanımız Sayın Recep Mamur başta olmak üzere; çalıştığım tüm yöneticilerime, teknik kadrolara, futbolculara, mesai arkadaşlarıma, tabi ki tüm Kayserispor taraftarlarına en derin sevgi, saygı ve teşekkürlerimi sunarım…"

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim