• BIST 9548.09
  • Altın 2493.433
  • Dolar 32.508
  • Euro 34.5694
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Şükran Öney’de 23 Nisan Şenlikle Kutlandı

Şükran Öney’de 23 Nisan Şenlikle Kutlandı
Düzce Şükran Öney Anaokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kapsamında çocuk şenliği düzenlendi.

Düzce Şükran Öney Anaokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Haftası kapsamında çocuk şenliği düzenlendi. Şenlikte öğrencilerin yıl içerisinde yaptığı proje çalışmaları da sergilendi.

Çocuk şenliği kapsamında düzenlenen proje sergisinin açılışı Vali Ali Fidan'ın eşi, Fatma Fidan, vali Yardımcılarının eşleri Fatma Karabulut, Firdevs Bağcı, Emniyet Müdürünün eşi Kezban Akyüz, Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Çetin, Halk Eğitim Müdürü İlhan Çetin, Okul müdürleri, Şükran Öney Şenkardeşler ve öğrenci velilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış öncesinde, Minik Dahiler sınıfının düzenlediği Türkiyem adlı bayrak gösterisi izleyenleri büyüledi. Gösteri sonunda Fatma Fidan'a Türk Bayrağı hediye edildi. Velileri büyüleyen gösteri sonunda çocuklar büyük alkış aldı.

MİNİK ELLERİN SERGİSİNE ÖVGÜ

Minik öğrencilerin hazırladıkları Hayvanat Bahçesi Projesi, Kuklalarla Değerlerimizi öğreniyoruz, Bugünün Küçükleri yarının büyükleri, Geri Dönüşüme Hazırız, Müzik aletleri, Hayalimdeki oyuncak konulu proje sergisi büyük beğeni kazandı. Sergideki çalışmaları tek tek inceleyen Fatma Fidan, Okul Müdürü Emine Taşlı, öğretmen ve öğrencileri tebrik etti. Proje çalışmalarını beğenen Fatma Fidan, çocuklarla da sohbet etti.

GÜNÜN TADINI ÇIKARDILAR

Okul bahçesine kurulan şişme oyun parklarında minik öğrenciler keyifli dakikalar geçirdi. Pamuk Şekeri ve patlak mısır ikramlarının da yapıldığı şenlikte minikler gönüllerince eğlenmenin tadını çıkardı. Veliler de çocuklarının yapmış oldukları çalışmaları gururla izledi minikler ve veliler bu güzel etkinlikle eğlenceli ve keyifli bir gün geçirdi.

Okul Müdürü Emine Taşlı, Fatma Fidan'a günün anısına Fatiha Süresinin 6. ayetinin olduğu hat tablosu hediye etti. Taşlı, ayrıca Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Düzce ziyaretinde kendisi ile fotoğraf çektiren Şükran Öney Şenkardeşler'e de fotoğraf tablosu verdi.

Şükran Öney’de 23 Nisan Şenlikle Kutlandı

Şükran Öney’de 23 Nisan Şenlikle Kutlandı

Şükran Öney’de 23 Nisan Şenlikle Kutlandı

Şükran Öney’de 23 Nisan Şenlikle Kutlandı

Şükran Öney’de 23 Nisan Şenlikle Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim