• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Suça Sürüklenen Çocuklarda Öğretmenlerin Rolü Konuşuldu

Suça Sürüklenen Çocuklarda Öğretmenlerin Rolü Konuşuldu
Korunmaya muhtaç ve suça sürüklenen çocuklar hakkında mahkemelerce verilen danışmanlık ve eğitim tedbir kararlarının uygulanmasına yönelik Denizli'de...

Korunmaya muhtaç ve suça sürüklenen çocuklar hakkında mahkemelerce verilen danışmanlık ve eğitim tedbir kararlarının uygulanmasına yönelik Denizli'de rehberlik öğretmenlerine bilgilendirme semineri yapıldı.

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Denizli Çocuk Mahkemesi ve Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen seminere Vali Yardımcısı Kemal İnan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Denizli Çocuk Mahkemesi Hakimesi Mükerrem Aslan, Milli Eğitim Şube Müdürü Fikret Sarısoy, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Bayram Gökhan Çakırlı, ilçe milli eğitim şube müdürleri ile rehber öğretmenler katıldı.

Pamukkale ilçesi Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan toplantı açılışında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Rehber öğretmenlerimiz okullarda önemli roller üstlenmektedir. Her hangi bir olay olduğunda idarecilerden sonra ilk başvurduğumuz kişiler sizlersiniz. Önemli hizmetlere ve görevlere imza atıyorsunuz. Yaptığınız çalışmalarla öğrencilerimizin suça karışmalarına, yanlış yapmalarına engel olabiliyorsunuz. Sizlerden ricam öğrencilerinizle yaptığınız tüm görüşmelerinizi belgelendiriniz. Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz'un konuşmasının ardından Vali Yardımcısı Kemal İnan Denizli Çocuk Mahkemesi Hâkimesi Mükerrem Aslan ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Bayram Gökhan Çakırlı rehber öğretmenlere, korunmaya ve suça sürüklenen çocuklar hakkında mahkemelerce verilen danışmanlık ve eğitim tedbir kararlarının uygulanmasına yönelik bilgilendirmelerde bulundu.

Suça Sürüklenen Çocuklarda Öğretmenlerin Rolü Konuşuldu

Suça Sürüklenen Çocuklarda Öğretmenlerin Rolü Konuşuldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim