• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Sturridge atıyor Liverpool kazanıyor!

Premier Lig'e çok iyi bir başlangıç Liverpool sahasında ağırladığı ezeli rakibi Manchester United'ı Sturridge'in 4. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.
Dev maç Liverpool'un... Premier Lig'de haftanın en önemli maçında Liverpool sahasında ağırladığı Manchester United'ı Sturridge 4. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.
 
Bu sonuçla Liverpool ligde 3'te 3 yaparak puanını 9'a çıkarırken Manchester United ise 4 puanda kaldı.
 
STURRIDGE BOŞ GEÇMEDİ 
 
İlk 3 haftada attığı gollerle "Kırmızılar"a 9 puan kazandıran Sturridge, Liverpool'un Manchester United'a karşı 50. golünü kaydetti.
 
Everton'ı çalıştırdığı dönemde Liverpool'u deplasmanda hiç yenemeyen Moyes, Manchester ekibindeki ilk sezonunda da Anfield Road'dan puansız döndü.
 
Liverpool'da Notts City'yle oynanan maçta sakatlanan Kolo Toure sahadaki yerini alamazken, Manchester United'da ise antrenmanda başından yaralanan Wayne Rooney kadroda yer almadı.
 
Dev karşılamaya etkili başlayan taraf ev sahibi Liverpool oldu. İlk dakikadan itibaren Manchester United kalesinde baskı kuran Liverpool 4. dakikada da Daniel Sturridge ile golü buldu. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasında yaşanan karambolde Sturridge topa dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi.
 
Maçın başında kalesinde golü gören ManU adeta neye uğradığı şaşırdı. Oyuna tutuk başlayan Kırmızı Şeytanlar golün de etkisiyle maçta tempoyu arttırmaya başladı. İleri uçta etkili olmakta zorlanan Manchester United yakaladığı pozisyonlarla adeta Wayne Rooney'i arar oldu. İngiliz golcünün yokluğunda ileride etkisiz olan konuk ekip net fırsatlerı değerlendiremedi.
 
İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca Liverpool, Manchester United karşısında soyunma odasına 1-0 önde gitti.
 
İkinci yarıya etkili başlayan Manchester United özellikle Valencia ile sağ kanadı oldukça etkili kullanmaya başladı. ManU dakikalar ilerledikçe baskıyı arttırdı. Ancak Kırmızı Şeytanlar duran toplar dışında topu ceza sahasına ulaştırmakta sıkıntı yaşadı.
 
Manchster United ikinci yarıdaki ilk tehlikeli  atağını Young ile yakaladı. Liverpool ceza sahasında yaşanan karambolde top Young'ın önünde kaldı.
 
Ama onun vuruşunda savunma son anda araya girerek gole izin vermedi.
 
75. dakikadan itibaren oyunu Liverpool yarı sahasına yıkan Manchester Unitedtüm riskleri almasına rağmen topu 3. bölgeye etkili bir şekilde sokmakta zorlandı.
 
Kontra ataklarla farkı arttırmaya çalışan Liverpool, ManU savunmasını geçmekte zorlanınca ikinci golü bulamadı.
 
Kalan dakikalarda iki takım adına da önemli bir pozisyon olmadı ve Liverpool, Sturridge'in attığı golle Manchester United'ı 1-0 mağlup etti.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim