• BIST 9550.19
  • Altın 2486.533
  • Dolar 32.5059
  • Euro 34.8109
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

STK’lardan GTO’ya Ziyaret

STK’lardan GTO’ya Ziyaret
Gaziantep Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) ve Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) yönetim kurulu,...

Gaziantep Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) ve Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) yönetim kurulu, Gaziantep Ticaret Odasını ziyaret etti.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, ziyarette yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğini önemsediklerini belirtti. Şehrin gelişmesi için sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düştüğünü kaydeden Bartık, bu anlamda vakıf ve derneklerin çalışmalarını önemsediklerini ve her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Yenilebilir enerjiyle Türkiye'ye katma değer kazandırmak gerektiğine dikkati çeken Bartık, özellikle rüzgar ve güneş enerjisinden daha fazla istifade edilmesinin ülkeye fayda sağlayacağını vurguladı. Yatırımların farklı olmasının yatırımcıya avantaj sağlayacağını vurgulayan Bartık, "Farklı alanlara kaymamız gerekiyor. Katma değeri yüksek ürünler üreterek hem şehrimize hem de ülkemize katkı sağlamalıyız" dedi. EMO Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan da bin 400 üyeyle 4 farklı noktada temsilcilikleri olduğunu hatırlatarak, "Ortak paydamız üyelerimiz, şehrimiz ve ülkemizdir" diye konuştu. İMO Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk de oda ve kurumlarla diyalog içerisinde olduklarını ve inşaat sektörüne dair fikir alışverişini önemsediklerini vurguladı. GAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Boraz Tezel de derneğin okul gibi faaliyet gösterdiğini ve bugüne kadar önemli çalışmalara imza attıklarını kaydetti. Tezel, geçmişte olduğu gibi bugünde aynı hassasiyetle şehrin gelişimine katkı sunacak projeler üzerinde çalışmaya gayret edeceklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretlerde, GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Köksüzer, GTO Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Işık, Ali Değer, Ali Bayram Sarıca ve Uğur Acıoğlu hazır bulundu.

STK’lardan GTO’ya Ziyaret

STK’lardan GTO’ya Ziyaret

STK’lardan GTO’ya Ziyaret

STK’lardan GTO’ya Ziyaret

STK’lardan GTO’ya Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim