• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

"Sporda Ahlak Ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma Semineri" Verildi

"Sporda Ahlak Ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma Semineri" Verildi
Erzincan'da "Sporda Ahlak ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma Semineri" verildi.

Erzincan'da "Sporda Ahlak ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma Semineri" verildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ,Erzincan Öncü Spor Kulübü, Erzincan İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde "Sporda Ahlak ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma Semineri" verildi.13 Şubat Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur'an'ı Kerim Tilaveti ile başladı. Programa Erzincan Belediye Başkan Vekili Sami Mollaoğlu,İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu, ERİHMED Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Çakır, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri , öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

ERİHMED Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Çakır programın açılış konuşmasını yaparak: "Siz gençler ülkemizin geleceğinde çok önemli bir yere sahipsiniz. Biz istiyoruz ki şuurlu bir nesil yetişsin. Böylece ülkemizin geleceği daha emin ellerde olacaktır" dedi. Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün bu gibi etkinliklerin önemine değinerek: "Bundan sonraki törenlerinde bundan sonraki etkinliklerinde geçmişini bilen tarihini bilen milli manevi değerini bilen insani ve ahlaki değerlerle donatılmış olan bir gençlik istiyoruz" şeklinde konuştu.

Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu: "Sporda ahlak ve kötü alışkanlıklar seminerine hoş geldiniz. Seminerinde konusu olduğu gibi sporda ahlak yani kısaca ahlakımız bizim için eşittir maneviyat. Ecdadımızın bize bıraktığı ana ilkeyi tekrar yerine getirmek için bu faaliyeti gerçekleştiren emeği olan herkese teşekkür ederim" diye konuştu. Önder Öncü Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hacı Sürmeneli İmam Hatip Gençliğinin Ahlak ve Maneviyatın elçisi olduklarını ifade etti.

Gerçekleştirilen seminere katılan Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan Gençlerin bugün ki ahlaki tutumlarına değinerek "Biz şanlı tarihin evlatlarıyız. Hedefimiz ve amaçlarımız var. Bilinçli ve ahlaklı bir nesil olmak için çok çalışmalıyız." şeklinde konuştu. Sporda ahlak ve kötü alışkanlıklardan korunma üzerine konuşmasına devam eden Aslanhan, gençliğin içinde bulunduğu yaşamı örneklerle dile getirirken kimi zaman güldürürken kimi zamanda düşündürdü. Program Sonunda ERİHMED Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Çakır Katılımcılara Plaket takdim etti.

"Sporda Ahlak Ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma Semineri" Verildi

"Sporda Ahlak Ve Kötü Alışkanlıklardan Korunma Semineri" Verildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim