• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Sporculardan Müdür Cırıt’a Ziyaret

Sporculardan Müdür Cırıt’a Ziyaret
IĞDIR (İHA) – Iğdır'daki Aras Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt'ı ziyaret etti.

IĞDIR (İHA) – Iğdır'daki Aras Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt'ı ziyaret etti.

Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen Gençler Erkek Futbol İl Birinciliği müsabakaları sonucunda birinci olan Aras Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Okul Müdürü Ercan Budanur ve Beden Eğitimi Öğretmeni Çağlar Oba eşliğinde İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt'ı makamında ziyaret ettiler. Burada konuşan Okul Müdürü Ercan Budanur, Giresun'da yapılacak olan bölge futbol müsabakalarına katılmak için gideceklerini ve 12 takımla yarışacaklarını söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ise, öğrencileri kazandıkları bu başarıdan dolayı tebrik etti. Öğrencilerle bir süre sohbet ederek sporda başarılı olan bireylerin aynı zamanda zeki ve çalışkan insanlar olduklarını ifade eden Cırıt, bu nedenle hem okul hayatında hem de spor hayatında başarıyı bir arada yürütebilmenin temel prensip olması gerektiğini ifade etti. Cırıt, "Ben sizlerden gerek sportif başarılarınızla gerekse akademik başarılarınızla okuldaki diğer arkadaşlarınıza örnek olmanızı istiyorum. Ayrıca yapılacak olan grup müsabakalarında başarılar diliyorum" dedi.

Öğrencilere tasfiyelerde de bulunan Cırıt, "Her yarışma önemli, sosyal faaliyetlere katılın. İlimizi en iyi şekilde temsil edin. Mücadeleyi elden bırakmayın. Kazanmanız kaybetmeniz pek önemli değil. Kazanmak için mücadele edin, ama centilmenliği elden bırakmayın. Taşkınlık yapmayın. Başaracağınıza inanıyorum. İyi bir spor, insanın şahsiyetini geliştirir, olgunlaştırır. Hayatta iki şeyden kaçının. Zararlı olan içki, sigara, uyuşturucu gibi diğeri de birlik ve beraberliğimizi bozacak olan terörden, bölücü hareketlerden. Herkesin bir fikri düşüncesi olabilir. Saygı duyun ama vatan, bayrak, millet sevgisinden yoksun olan, birliğimiz bozmaya yönelik fikirlerden, davranışlardan uzak durun. Hep sevgi ile dolu olun, kimsenin sizi ve ailenizi üzmesine izin vermeyin. Terör ve bölücü fikirlerden uzak durun, dersinize çalışın, sporunuzu yapın ve geleceğin milli futbolcusu olun" diye konuştu.

Sporculardan Müdür Cırıt’a Ziyaret

Sporculardan Müdür Cırıt’a Ziyaret

Sporculardan Müdür Cırıt’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim