• BIST 9079.97
  • Altın 2302.3
  • Dolar 32.3226
  • Euro 35.0903
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Sporculardan Kaymakam Erkan’a Ziyaret

Sporculardan Kaymakam Erkan’a Ziyaret
Okullar arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası bölge müsabakalarında derece elde ederek Bitlis'i Türkiye yarı finali ve final müsabakalarında temsil...

Okullar arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası bölge müsabakalarında derece elde ederek Bitlis'i Türkiye yarı finali ve final müsabakalarında temsil etme hakkı elde eden Tatvan İMKB YİBO erkek ve bayan masa tenisi takımları Tatvan Kaymakamı Murat Erkan'ı ziyaret etti.

Sporcuları İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, Okul Müdürü Nurettin Demir ve Beden Eğitimi Öğretmeni Bilal Erfidan ile birlikte makamında kabul eden Kaymakam Murat Erkan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Erkan, Erzurum'da düzenlenen bölge şampiyonasında yıldızlar kategorisinde bölge birincisi olan bayan masa tenisi takımı oyuncuları ve Ağrı'da düzenlenen bölge şampiyonasında bölge ikincisi olma başarısı elde eden erkek masa tenisi takımı oyuncularını elde ettikleri başarıdan ötürü tebrik etti.

Elde edilen başarının önemine vurgu yapan Murat Erkan, Bitlis'i temsilen Kütahya'da 8 - 10 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılacak olan bayan masa tenisi takımı oyuncularına ve 1-3 Nisan tarihleri arasında Erzincan'da düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerine katılacak olan erkek masa tenisi takımı oyuncularına başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette öğrencilere nasihatlerde de bulunan Erkan, gündelik hayatta sporun ihmal edilmemesi gerektiğine vurgu yaparak, "Sporcularımızın yaşantıları, hal ve hareketleriyle örnek birer birey olması gerekir. Bu anlamda gündelik hayatınızda sporu asla ihmal etmeyin. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat edin. Hayatınızda mutlaka disiplinli bir çalışma düzeni ve bir hedefiniz olsun. Bunlar başarı için çok önemli konular. Tüm bunlara dikkat eder ve hayatımızda uygularsak sadece başarılı olmakla kalmaz, istikrarlı başarıyı yakalamış oluruz. Ayrıca, mutlaka kitap okuma alışkanlığı edinmeli ve seviyenize uygun kitaplar okumalısınız. Bunun yanında yazma yeteneğimiz varsa yazmalı hatta günlük tutabiliyorsak günlük tutmalıyız. Bunların hepsi bizlerin yarar ve katkı sağlayan alışkanlıklardır. Sizler tüm bunları yaptığınız takdirde başarı zaten kendiliğinden gelecek ve bu başarı kalıcı bir başarı olacaktır" şeklinde konuştu.

Sporculardan Kaymakam Erkan’a Ziyaret

Sporculardan Kaymakam Erkan’a Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim