• BIST 8718.11
  • Altın 2241.459
  • Dolar 32.3269
  • Euro 35.1612
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

Sporculardan Başkan Genç’e ziyaret

Sporculardan Başkan Genç’e ziyaret
Samsun Canik Belediyespor Güreş Takımı antrenör ve sporcularını ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hedeflerinin, daha güçlü bir Türkiye...

Samsun Canik Belediyespor Güreş Takımı antrenör ve sporcularını ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hedeflerinin, daha güçlü bir Türkiye için milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik olduğunu söyledi.

Samsun Canik Belediyespor Güreş Takımı antrenör ve sporcuları Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Bu yıl çeşitli şampiyona ve turnuvalarda elde ettikleri 14 madalyayla birlikte Başkan Genç'e misafir olan Güreş Takımı antrenörleri Recep Taslak ile Abdülhadi Akçay'ın yanı sıra Güreş Milli Takımının Balkan Şampiyonası Kampına davet edilen 14 yaşındaki Furkan Akçay ve güreşçiler, kendilerine vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür etti.

Canik Belediyesi olarak gençlerin her zaman öncelikleri olduğunu ifade eden Başkan Osman Genç, "Yeni Türkiye'nin hedefi olan 2023'te çok daha güçlü bir Türkiye için hedefimiz milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik. Gençlerimiz, değerlerimize ne kadar sağlam tutunursa, bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimizi bilirse geleceğimiz de o derece sağlam olur. Bu nedenle gençlerimizin hem fenni hem de fiziki gelişimi için çalışıyoruz. Spor da gençlerimizin gelişiminde oldukça önemli. Onların sağlıklı, toplumla barışık, zararlı alışkanlıklardan uzak şekilde yetişmeleri için sporu ve sporcuları her zaman destekliyoruz" dedi.

Samsun Canik Belediyespor'un 2 bin 500 civarındaki sporcu ordusuyla önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yapan Başkan Genç, "Gençlerimiz elde ettikleri ulusal ve uluslararası başarılarla bizleri onurlandırırken, şehrimizin ve ülkemizin tanıtımında da önemli rol oynuyorlar. Bu yıl 14 madalya kazanan güreş takımımızı kutluyorum. İnşallah genç güreşçilerimizin bundan sonra da daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora yatırım yapmaya ve sporu desteklemeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Güreş takımının bünyesinde 60 sporcunun bulunduğunu ve birçok genç sporcunun önemli başarılar elde ettiğini dile getiren Güreş Takımı Antrenörü Recep Taslak da, Başkan Osman Genç'e kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Sporculardan Başkan Genç’e ziyaret

Sporculardan Başkan Genç’e ziyaret

Sporculardan Başkan Genç’e ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim