• BIST 9693.46
  • Altın 2507.739
  • Dolar 32.5882
  • Euro 34.8421
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Spor’a Final Damgası

Spor’a Final Damgası
Voleybol'da rakiplerine set dahi vermeyen filenin sultanları, Türkiye finallerine yükselirken; cimnastik yıldız erkeklerde takım halinde Türkiye Şampiyonu...

Voleybol'da rakiplerine set dahi vermeyen filenin sultanları, Türkiye finallerine yükselirken; cimnastik yıldız erkeklerde takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Kayseri Final Okulları eğitim ve öğretimdeki başarısını spora da yansıttı. Voleybol, basketbol ve cimnastik'te Kayseri şampiyonluklarına imza atan Final Okulları bu başarısını Türkiye geneline de taşımasını bildi .

Cimnastik yıldız erkeklerde takım halinde Türkiye şampiyonluğuna ulaşan okul voleybolda, Türkiye finallerine yükseldi, Basketbol'da ise grup maçlarına hazırlanıyor.

Voleybolda oynadığı bütün maçlarını 3-0'lık sonuçlarla kazanan, rakiplerine bir tek set dahi vermeyen Final Okulları Türkiye şampiyonasında da aynı istikrarını sürdürdü. Grup maçlarında 12 takım arasında ilk sırayı alan Final Okulları voleybol takımı adını yarı finallere yazdırdı. Filenin sultanları 24-27 Nisan tarihlerinde ise bu kez final grubunda boy gösterecekler.

Voleybol'daki bu başarının ardından potada da müthiş bir performans sergileyen Final Okulları Kayseri'de şampiyonluğa ulaşırken; 12-15 Nisan tarihleri arasında Nevşehir'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup maçlarında şehrimizi temsil edecek.

Final Okulları Cimnastik'te de şehrimizin Türkiye'deki gururu oldu. Kayseri'de hedefine rahat ulaşan Cimnastik takımı Türkiye Şampiyonasında da göğsümüzü kabarttı. Yıldız Erkekler bireyselde Hasan Bulut Türkiye şampiyonu, Enes Aydın ise Türkiye 4.'sü oldu. Final Okulları takım halinde Türkiye şampiyonluğuna imza attı.

Kayseri Final Okullarının eğim-öğretimdeki başarısını bu kadar kısa süre içerisinde spora da yansıtıp şampiyonluklara ambargo koyması Kayseri'de büyük yankı uyandırdı.

Final Okulları Yönetim Kurulu Başkan'ı Mehmet Karataş ise sporcularını ve antrenör-öğretmenlerini kutlarken; eğitimde olduğu gibi sporda da kalıcı başarılara imza atmayı sürdüreceklerini söyledi.

Spor’a Final Damgası

Spor’a Final Damgası

Spor’a Final Damgası

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim