• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig 1. Grup maçında Turgutluspor sahasında ağırladığı, Yeşil Bursa ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup maçında Turgutluspor sahasında ağırladığı, Yeşil Bursa ile 1-1 berabere kaldı. 90+5'te Yeşil Bursa'nın penaltıdan attığı gol sonrası Turgutluspor teknik heyeti yoğun itirazlarda bulunurken hakemler, yoğun güvenlik önlemleri arasında soyunma odasına götürüldü.

STAT: Yedi Eylül

HAKEMLER: Gökmen Karataş xx, Resul Özdemir xx, Ali Pınar xx

TURGUTLUSPOR: Fatih xxx, Özkan xx (Mert dk. 73 x), Hüseyin xx, Mustafa xx (Hasan Hakan dk. 93 ?), Fırat xx, Hasan Engin xx, Kerem xx, Abdülsamet xx, Buğrahan xx, Ferdi xx, Ali xx (Çağdaş dk. 88 ?)

YEŞİL BURSA: Volkan xx, Bilal xx, Mehmet xx, Enes x, Mustafa x, Anıl xx, Kadir x (Kenan dk. 4 xx), Mertcan x (Barış dk. 79 xx), İbrahim xx, Fevzi x (Emirhan dk. 61 x), Mustafa Emre xx

GOLLER: Ferdi (dk. 79) (Turgutluspor), Anıl (dk. 90+5 pen.) (Yeşil Bursa)

SARI KARTLAR: Abdülsamet, Buğrahan (Turgutluspor)

MAÇ SONRASI AÇIKLAMALAR

Karşılaşmanın 79. dakikasında Ferdi ile öne geçen Turgutluspor 90+4'te maçın orta hakemi tarafından çalınan penaltı kararıyla adeta yıkıldı. 90+5'te penaltıdan gol yiyen kırmızı-siyahlılar, iki haftadır uzatma dakikalarında yediği gollerle 4 puan kaybetti. Maç sonrası Turgutluspor teknik heyeti itirazlarda bulunurken hakemler, yoğun güvenlik önlemleri arasında soyunma odasına götürüldü.

Turgutluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan maç sonunda sert açıklamalarda bulundu. Kızıltan, hakemlerin 2 puanlarını çaldığını dile getirirken, oyuncularını kutladı. Kızıltan, "Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum, inanılmaz mücadele gösterdiler. Kazanma adına her şeyi yaptılar, kazandık derken pek bu cümleyi kullanmam ama hakemler maalesef 2 puanımız çaldılar. Maçın daha ilk dakikasından 90+6 penaltı pozisyonuna kadar kötüydüler. Daha maçın maçında Hasan Engin'e yapılan hareket kırmızı kart, 3 dakikada bariz golümüzü vermedi, uzatmada oyuncumuz topu çaldı, temas yok hiçbir şey o pozisyon döndü penaltı oldu. Hakem maçı fazla oynattı, 5 dakika uzatma gösterdi, 6. dakikada penaltı oldu. Söylenecek pek fazla bir şey yok, puanlarımızı hakemler çalmışlardır. Biz hakkımızı helal etmiyoruz. Bu çocukların bu emeğine, bu mücadalesine ve bu iyi niyetine yazık oldu. Oyuncularıma da teşekkür ediyorum" dedi.

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim