• BIST 8963.84
  • Altın 2278.807
  • Dolar 32.3097
  • Euro 35.0661
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 18 °C

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren Zonguldak Kömürspor'un Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk basın açıklamasında bulunarak "Zonguldak Kömürspor...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren Zonguldak Kömürspor'un Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk basın açıklamasında bulunarak "Zonguldak Kömürspor ligin ikinci yarısının başlamasıyla mağdur edilmeye başlanmıştır" dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele veren Zonguldak Kömürspor, kendi sahasında Düzcespor'u 1-0 yendi. Ardından Kızılcabölük deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Ligin ikinci yarısının başlamasıyla takımın mağdur edildiğini ifade eden Kulüp Sözcüsü Şükrü Öztürk basın açıklamasında bulundu.

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'na seslenen Öztürk şöyle dedi:

"Türkiye 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor takımımız ligin 2.yarısının başlamasıyla hakem kararlarıyla mağdur edilmeye başlanmıştır. İkinci yarının ilk maçı olan Düzce maçında ve Kızılcabölük maçındaki hakemler oynanan bu iki maçta vermediği kararlarla takımımızın kaderiyle oynamışlardır. MHK Başkanı sayın Kuddusi Müftüoğlu'na buradan seslenmek istiyorum. Ortada yazılmış bir senaryo var da oynanıyorsa şunu bilsinler ki Zonguldak halkı ve Zonguldak Kömürspor takımı taraftarı bu senaryonun bir parçası olamaz ve kullanılamaz. Kötü emellerinize bu çocukların emeklerini çalarak bir yere varamazsınız. Bizim lobimiz ve sahiplenenimiz yok diye bizi hor göremezsiniz. Rakip kulübün başkanının bile itiraf ettiği, "Hakem hakkınızı yedi, uyduruk bir penaltı verdi bize. Sizin de ikinci penaltınızı vermedi" demesi bile hakemlerin ne kadar yanlı bir tutum içinde olduğunu gösteriyor. Burada maçı seyretmeden görmeden yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum. Evet biliyorum mağlup olunca üzüldünüz ama lütfen sahada çarpışan kora kor mücadele eden futbolcularımızın hakkını bari siz yemeyin. Ben şahsım ve yönetim kurulu adına o kadar mesafeleri kar yağmur dinlemeden maddi imkansızlıklar içinde Denizli'ye kadar gelerek takımını 90 dakika destekleyen Karaelmas sevdalılarına teşekkür ederim ve herkes şunu bilsin ki bu yoldaki onurlu yürüyüşümüz inşallah sezon sonunda şampiyonlukla sonuçlanacaktır."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim