• BIST 9524.59
  • Altın 2494.526
  • Dolar 32.505
  • Euro 34.7385
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Spor Toto 3. Lig 2. Grup
Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz hafta Bodrum'da aldığı yenilginin ardından, evinde mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Zara Belediyespor...

Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz hafta Bodrum'da aldığı yenilginin ardından, evinde mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Zara Belediyespor maçından da istediğini alamadı. Karşılaşma boyunca rakibi karşısında etkili bir oyun sergilemesine rağmen gol yollarında etkisiz kalan Manisa ekibi rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta play-off mücadelesi veren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Sivas temsilcisi Zara Belediyespor'u konuk etti. Mümin Özkasap Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda futbolsever de izledi. Ayrıca Manisa Büyükşehir Belediyespor'un "Üzümçolar" projesi adı altında spor yapma olanağı sağladığı öğrencilerde mücadeleye gelerek yeşil-beyazlı ekibe destek verdi. Proje kapsamında eğitim gören öğrenciler karşılaşma öncesinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Cenk Ergün ile birlikte maçın hakemi ve teknik direktörlere çiçek takdim etti.

Ev sahibi Manisa Büyükşehir Belediyespor maça etkili başladı. Mücadelenin 3. dakikasında Süleyman Kapan'ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta top Caner'in önüne düştü. Tecrübeli oyuncunun vuruşunda top yan ağlarda kaldı. Konuk Zara Belediyespor'da Mükail'in 9. dakikada ceza sahası dışından etkili şutu az farkla auta gitti. Maçın 34. dakikasında Hakan'ın sol kanattan ortasına iyi yükselen Semih'in kafa vuruşunda top auta gitti. Karşılaşmanın 40. dakikasında Süleyman Kapan ile etkili gelen ev sahibi ekipte top birkez daha Caner'in önünde kaldı. Caner'in şutu az farkla auta gitti. Mücadelenin ilk yarısı bu şekilde geçildi.

İKİNCİ YARIDA OYUNUN KONTROLÜ BÜYÜKŞEHİR'E GEÇTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında Özgür Kedikli ve İsmail'in de dâhil olmasıyla birlikte oyunun kontrolü tamamen Manisa Büyükşehir Belediyespor'a geçti. Oyunu rakip yarı sahaya yıkan Manisa ekibi gol yollarında etkisiz kaldı. Maçın 54. dakikasında Süleyman Kapan'ın kullandığı serbest atışta Ahmet Kaan topa ceza sahası içinde kafayla dokundu top direğin hemen dibinden dışarı çıktı. Manisa Büyükşehir Belediyespor 67. dakikada gole çok yaklaştı. Süleyman Kapan'ın kullandığı korner atışında arka direkte topla buluşan Mustafa Tiryaki sert vurdu Zara kalecisi son anda çizgiden çıkardı. Konuk ekip Zara Belediyespor'da Furkan'ın 79. dakikada sol kanattan açtığı ortada Mehmet Ali Can kafa vuruşuyla topu kaleye gönderdi. Direğe çarpan topu Büyükşehir defansı uzaklaştırdı. Maçın 88. dakikasında Manisa Büyükşehir Belediyespor'un attığı gol ofsayt gerekçesiyle verilmedi. Emrecan'ın kullandığı serbest atışta Semih kafa vuruşuyla topu ağlara gönderirken, yan hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. geriye kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

"BU İŞİN MEYVESİ GOL"

Zara Belediyespor ile oynadıkları maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, özellikle ikinci yarıda etkili olmalarına rağmen golü bulamadıklarını söyledi. İkinci yarıda oyunu rakip yarı sahaya yıkmaya çalıştıklarını ifade eden Eriş, "Ama neticede gol vuruşlarını yapamadık. Bu işin meyvesi gol. Gol atamazsanız kazanma şansınız yok. Üstüne üstlük rakip takımada iki önemli pozisyon verdik. Maalesef bazen pozisyon hataları yapıyoruz. Bunları yapmamamız gerekiyor. Çalışıyoruz ama zaman zaman kazanmak için verilen mücadelede bunlar gözden kaçıyor. Neticede kazanamadığımız bir mücadele var" dedi.

"ENTERESAN BİR LİG YAŞIYORUZ"

Mücadele ettikleri ligi enteresan olarak yorumlayan Eriş, "Enterasan bir lig yaşıyoruz. İyi olanın kazanamadığı bir lig yaşıyoruz. Bu ligde evet iyi bir ekip kurduk. Ama bu iyi ekibin en önemli oyuncuları olan Olcay ve Berkin'den kırmızı kart cezaları oldukları için faydalanamadık. Yaratıcı oyuncuların olmayışı bizi etkiledi. Ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçtı. Sonuçta karşınızda bir rakip var. Onlarında mücadelesine saygı duyuyoruz. Bu kazanılmayan maçın telafileri olacaktır. Bu telafi peşinde koşacağız. Görünen o ki yarış zor geçecek, kolay olmayacak. Ama inşallah ligin sonunu en hayırlı şekilde bitirmeyi planlıyoruz" dişe konuştu.

"HEDEF TAKIM HALİNE GELDİK"

Yapılan transferler, takımın ismi ve konum itibariyle ligde hedef takım haline geldiklerinin altını çizen Eriş, "Biz şu anda bir hedef takım halindeyiz. Bu hedef takımın ağırlığını ve bu hedef takımın yapabileceklerini kaldırmak zorundayız. Oyunun başında gol bulmalıyız. Bunların hiçbirini yapamadık. Maalesef bunları yapamayınca rakibi cesaretlendiriyoruz. Önümüzdeki haftalarda bu maçı telafi edeceğiz" şeklinde konuştu.

STAT: Mümin Özkasap Stadı

HAKEMLER: İlker Yasin Avcı, Tunay Ateş, Ali Uğurtan Demirtaş

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: İlker xx, Emrecan xx, Semih xx, Hakan xx, Caner xx, Ahmet Kaan xx, Süleyman Kapan xx , Kadir xx, Kaan Aşnaz xx, İlyas xx, Mustafa xx

ZARA BELEDİYESPOR: Ali Köksal xx, Ali Demir xx, Muhammed xx, Ali Yıldırım xx, Kamil İnağ xx, Cüneyt xx, Mustafa Yüksektepe xx, Mükail xx, Yunus xx, Mustafa Bedirhan xx, Furkan xx

SARI KARTLAR: Semih, Kaan Aşnaz, Mustafa (Manisa BBSK), Ali Demir, Mustafa Yüksektepe, Mustafa Bedirhan (Zara Bld.)

Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Spor Toto 3. Lig 2. Grup

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim