• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Kırımızı Grup'ta son 2 maçta 5 puan kaybederek lider Manisapor'un 9 puan gerisine düşen Kocaeli Birlikspor'da hedef ilk 3 maçı kayıpsız...

Spor Toto 2. Lig Kırımızı Grup'ta son 2 maçta 5 puan kaybederek lider Manisapor'un 9 puan gerisine düşen Kocaeli Birlikspor'da hedef ilk 3 maçı kayıpsız geçirmek.

Sivas Belediyespor mağlubiyetinin ardından Kartalspor beraberliğiyle 5 altın puanı kaybeden Kocaeli Birlikspor, hafta sonu evinde oynayacağı İnegölspor maçıyla çıkışa geçmek istiyor. Lider Manisaspor'un 9 puan gerisine düşerek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Kocaeli Birlikspor, İnegölspor maçıyla yeni bir çıkış yakalamak istiyor. İnegölspor karşılaşmasının ardından, Eyüpspor ve Tarsus İdman Yurdu maçlarına da 3 puan parolasıyla çıkacak olan yeşil-siyahlılar 3 haftada 9 puan hedefliyor.

Pazar günü evinde son haftaların formda takımı İnegölspor'u konuk edecek olan Kocaeli Birliskpor, bu maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Alparslan Türkeş Spor Tesisleri'nde, Teknik Direktör İsmet Taşdemir nezaretinde çalışmalara başlayan yeşil-siyahlılar, kondisyon ağırlıklı çalıştı. Yaklaşık 7 haftadır takımdan ayrı olan Erhan Eren'in de katıldığı idmanda Erhan Şentürk grip olması nedeniyle takımdan ayrı yürüyüş gerçekleştirdi. İdmana açma germe hareketleriyle başlayan Birliksporlu futbolcular, düz koşunun ardından aerobik çalıştı. Daha sonra iki ayrı takım halinde pas ve şut çalışması gerçekleştirildi.

KANDEMİR: "TAKIMIMA GÜVENİYORUM"

Kocaeli Birlikspor Başkanı Fahrettin Kandemir, takımına çok güvendiğini ve başarı konusunda hiçbir endişesinin olmadığını söyledi.

Kandemir, takımlarda iniş çıkışların olabileceğini ifade ederek, "Biz de bu dönemi yaşıyoruz. Biz hala Sivas maçı mağlubiyetinin psikolojisini çok ciddi şekilde yaşıyoruz. O maç bizim açımızdan hayati önem taşıyan bir maçtı. Sivas maçında sonuca gidemememizin psikolojisini Kartal karşısında da gördük" dedi.

Kartalspor mücadelesinde saha şartlarının elverişli olmadığını belirten Kandemir, "Sahanın kötü oluşu etkili olabilir ama çok zor pozisyona girdiğimiz kötü bir oyun sergilediğimiz maçtı. Kartalspor karşılaşmasını takımımızın tecrübesiyle kazanması gerekirdi. Kartal karşısında iyi futbol sergilediğimizi söyleyemeyeceğim. Bundan sonra mesafe her geçen gün daralıyor. Ama lig uzun bir maraton, burada bir maça takılmamak lazım. Bizim iddiamızın devam edebilmesi için bu haftadan itibaren çok iyi bir çıkış yakalayarak art arda galibiyetler almalıyız. Bizim takımımız iyi ve çok çalışan bir takım. Başarı konusunda hiçbir endişem yok. Her geçen ligin gün stres tozu daha da artacak, bunu biliyoruz. İnegölspor maçıyla başlayarak, lider Manisaspor karşılaşmasına kadar fire vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz. Ondan sonrada deplasmanda oynayacağımız Manisaspor karşılaşmasıyla düğümün kopacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim