• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçukspor'da, Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur görevinden istifa etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Anadolu Selçukspor'da, Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur görevinden istifa etti.

Yaklaşık 1,5 sezondur Konya Anadolu Selçukspor'un başında görev yapan Abdurrahman Baysangur yaptığı açıklama ile bugüne kadar kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Baysangur, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Öncelikle yaklaşık 1,5 senedir görev yaptığımız Konya Anadolu Selçukspor kulübümüzde maddi manevi her türlü desteklerini hissettiğim Torku Konyaspor Kulübü Başkanımız Ahmet Şan ve Konya Anadolu Selçukspor'umuzun Kulüp Başkanı Önder Sami Güven'e teşekkür ediyorum. Bu süreç içinde gerçekten iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Tabi ki ikinci yarıya hazırlanırken hedeflediğimiz, daha iyi bir başlangıçla daha yukarıları yakalayabilmekti. Çok da iyi bir kamp dönemi geçirdik. İlk yarının son haftasında aldığımız yenilginin ardından ikinci yarıya böyle başlamak istiyorduk. Fethiye deplasmanında rakibin on kişi kalması ve istemediğimiz bir sonuç almış olmamız hepimizde derin üzüntüler oluşturdu. Bunun neticesinde görevden ayrılmak istediğimi yönetim kurulumuza bildirdim. Sağ olsunlar takımın başında durmam gerektiği yönünde telkinde bulunup bu konuda ısrarcı oldular. Ama bende, özelikle oyuncularımızla geçirdiğimiz bu süreç içinde artık bazı şeylerin biraz daha rutinleştiği kanaati oluştu. Biz iki maç üst üste kazanıp biraz daha yukarıları hedefleyen bir görüntü içine girmek istiyorduk. Bunu bir türlü gerçekleştiremedik. Bir hoca değişimi ile ivme yakalanıp bunu yapacaklarına inanıyorum. Oyuncularımızın bunu gerçekleştireceğini biliyorum. Tamamen bu duygularla bu hareketi gerçekleştirdim. Elbette ki benim için ve oyuncularım için bu üzüntü oluşturdu. Bunu bana açıkça da belli ettiler. Ama bu kararımın, oyuncularım inşallah peş peşe kazanarak iyi yerlere geldikleri zaman onlar için daha hayırlı olduğunun bilincine varacaktırlar" dedi.

Kendisinin en ufak bir kırgınlığının olmadığını belirten Baysangur, "Basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, bana her anlamda destek oldular ve bu desteği hissettirdiler. Burası benim kulübüm her zaman söylediğim gibi. Sadece görevimden ayrılıyorum. Yönetim kurulumuza bir kez daha teşekkür ediyorum. Duygu ve düşüncelerimi anlayarak anlayış gösterdikleri için. Aramızda en ufak bir kırgınlık yok. Yaşananlar beni biraz yordu sadece" diye konuştu.

Kulübün önünü açmak adına böyle bir karar aldığını aktaran Abdurrahman Baysangur, "Her iki taraf için de hayırlı olmasını diyorum. Oyuncularıma da teşekkür diyorum. Ellerinden geleni yaptıklarına inanıyor ve bunu biliyorum. En ufak bir şüphem yok. İlk maçı alıp başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim