• BIST 9766.42
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig
Gümüşhanespor galibiyetiyle, lider Manisaspor'la aradaki dokuz puanlık farkı yediye indiren Kocaeli Birlikspor'da yüzler gülüyor.

Gümüşhanespor galibiyetiyle, lider Manisaspor'la aradaki dokuz puanlık farkı yediye indiren Kocaeli Birlikspor'da yüzler gülüyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ikici devreye 4-2'lik Gümüşhanespor galibiyetiyle başlayan Kocaeli Birlikspor, bu sezon PTT 1. Lig'e çıkma hedefine emin adımlarla ilerliyor. Gümüşhane deplasmanında kötü hava koşulları ve zorlu zemine rağmen rakibini yenen Kocaeli Birlikspor, seri galibiyet alarak lider Manisaspor ile aradaki puan farkını kapatmak istiyor. Manisaspor'un bu hafta Kartalspor'la berabere kalmasıyla aradaki puan farkını dokuzdan yediye indiren Kocaeli ekibi, bu hafta evinde oynayacağı Sivas Belediyespor karşılaşmasını da mutlaka kazanmak istiyor.

Gümüşhanespor karşılaşması sonrası bir günlük izin yapacak olan yeşil-siyahlılar, pazar günü evinde konuk edeceği Sivas Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına salı günü başlayacak. Öte yandan Gümüşhanespor karşılaşmasında girdiği pozisyon sonucu kafasına darbe alan tecrübeli oyuncu Murat Türkkan'ın sağlık durumunun da iyi olduğu idmanlara çıkabileceği belirtildi. Devre arası transferin bitmesine sayılı günler kala, yönetimin transferde görüştüğü futbolcu ya da futbolcularla bu hafta anlaşması bekleniyor.

Karşılaşma ile ilgili konuşan Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "Gümüşhane iyi bir takım. Kimse skora aldanmasın son dakikaya kadar mücadele eden bir takım. Bize de son dakikalarda 4-0 geride olmasına rağmen maçı bırakmayarak, iki gol birden attı. Bu galibiyetle, ikici yarıya iyi başladık. Futbolcularımı kutluyorum. Bazı eksiklerimiz var. Bunları hafta içerisinde yapacağımız çalışmalarımızda masaya yatıracağız. Bu haftada Sivas Belediyespor'u konuk edeceğiz. Bu maçı da kazanarak Manisaspor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bizim hedefimiz belli. Amacımıza lig sonunda ulaşan ekip olacağız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim