• BIST 9079.97
  • Altın 2324.179
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Spor Okulları’ndan Öğretmen Ve Veliler Memnun

Spor Okulları’ndan Öğretmen Ve Veliler Memnun
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatıyla dört yıl önce hayata geçen ücretsiz Spor Okulları, eğitimcilerin adeta gözdesi...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun talimatıyla dört yıl önce hayata geçen ücretsiz Spor Okulları, eğitimcilerin adeta gözdesi oldu.

Spor Okulları'nın faaliyet gösterdiği okulların müdürleri, Spor Okulları'nın çocukları üzerinde fiziksel katkısının yanı sıra ders başarılarında da görülür düzeyde bir katkısı olduğunu dile getirdiler. Okul müdürleri, ücretsiz Spor Okulları'nın veliler tarafından da büyük memnuniyetle karşılandığını belirterek, aynı zamanda bir eğitim projesi olan çalışma için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Spor Okulları'nın İzmit merkezde faaliyet gösterdiği okular arasında yer alan Vali İhsan Dede, Yuvacık ve Serdar İlköğretim okullarının müdürleri, Spor Okulları için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Hayri Mert, okullarında devam eden Büyükşehir Belediyesi ücretsiz Spor okulları faaliyetlerini değerlendirirken, "Spor Okulları okulumuzun adeta bir parçası oldu" ifadesini kullandı. Vali İhsan Dede İlköğretim Okulu öğrencilerinin Spor Okulları sayesinde önemli bir disipline girdiğini kaydeden Hasan Hayri Mert, "Derslere olan ilgileri ve başarıları da Spor Okulları ile birlikte daha da güçlendi. Dikkat ve odaklanma konusunda son derece iyi durumdalar. Ayrıca çocuklar bu sayede spor kültürü ile büyüyorlar. Bu çocuklar ileride hayatlarında her zaman spora yer verecek bireyler olacak" şeklinde konuştu.

Spor Okulları'nın İzmit'te faaliyet gösterdiği okullar arasında yer alan Serdar İlköğretim Okulu Müdürü Tuncay Altun ise ücretsiz Spor Okulları'nın Serdar İlköğretim Okulu'nda faaliyet göstermesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Çocukların uzman eğitmenler gözetiminde voleybol, basketbol ve cimnastik branşlarında ve en önemlisi ücretsiz olarak eğitim aldıklarını hatırlatan Tuncay Altun, "Öğrencilerimiz, disipline olarak beraberce bir spor faaliyetinin içinde yer almanın ve başarmanın ayrıcalığını yaşıyorlar. Bu da onları hem derslerinde hem de hayata karşı motive ediyor. Öğretmenlerimiz de Spor Okuluna devam eden öğrencilerinin derslerinde ilerleme gösterdiklerini belirledi" dedi.

Öte yandan okul müdürleri velilerin çocuklarının okullarında bu eğitimi alıyor olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Okul müdürleri, "Velilerimiz, çocuklarının hem ücretsiz hem de uzman eğitmenler gözetiminde spor eğitimi almalarından çok memnun. Bizlere sürekli bu projenin devam etmesi gerektiğini söylüyorlar. Veliler de Spor Okulları sayesinde çocuklarının ders başarısının arttığını görüyor. Bu proje hem biz eğitimcileri, hem de aileleri çok sevindirdi" şeklinde ortak bir yorum yaptı.

Spor Okulları’ndan Öğretmen Ve Veliler Memnun

Spor Okulları’ndan Öğretmen Ve Veliler Memnun

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim