• BIST 9524.59
  • Altın 2492.484
  • Dolar 32.5333
  • Euro 34.686
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Spor Coşkusu Gemlik’i Sardı

Spor Coşkusu Gemlik’i Sardı
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'yle ortaklaşa düzenlediği spor oyunlarının Gemlik ayağı coşkuyla yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'yle ortaklaşa düzenlediği spor oyunlarının Gemlik ayağı coşkuyla yapıldı.

Gemlik Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda düzenlenen açılış töreninde, sağlığın en büyük reçetesinin spor olduğunu kaydeden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, öğrencilere bir yandan eğitimlerini sürdürürken diğer yandan boş zamanlarında sporla ilgilenerek kendilerini geliştirmeleri tavsiyesinde bulundu. Bunun için Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin tüm imkanlarını seferber ettiğini dile getiren Başkan Altepe, "Hedefimiz, daha sağlıklı, vizyon sahibi, idealist bir nesil yetiştirmek. Çünkü sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Şehrimizin ve ülkemizin geleceği sizlerin elinde şekillenecek. Bu nedenle sizlerin daha iyi yetişmesi için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da gençliğe yapılan hizmetlerin ne kadar isabetli olduğunun elde edilen başarılı sonuçlarla ortaya konduğunu söyledi. Balıkpazarı Mahallesi'ndeki Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne 4 yıl önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan spor salonunu hatırlatan Yılmaz, "Bu okulumuzun bir voleybol takımı yoktu. Ancak spor salonu açılınca takımlarını kurdular ve henüz 6 ay geçmeden Bursa birincisi oldular. Bu yıl da il birincisi oldular ve Türkiye çapında ulusal müsabakalara katılıyorlar. Gençlerimiz için yapılan her altyapı yatırımı başarı olarak geri dönüyor. Genel ilçemize kazandırdıkları spor tesisleri gerekse bu tür spor etkinlikleri nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ise son yıllarda ilçede yapılan spor yatırımları sayesinde Gemlik'ten bölgesel ve ulusal çapta başarılar elde eden sporcular çıkmaya başladığını hatırlatarak, "Çocuklarımız kendilerine imkan verildiğini neleri başaracaklarını çok iyi gösteriyorlar" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran da gerek okullarla kazandırdığı spor tesisleri gerekse binlerce öğrenciyi sporla buluşturan etkinlikleri nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti.

Oyunlara Başkan Altepe ve protokol mensupları de eşlik etti. Paraşüt oyunu adı verilen oyunda çocuklarla birlikte yuvarlak bir bezin etrafında toplanan Başkan Altepe ve protokol üyeleri, keyifli anlar yaşadı. Halat çekme oyununda da çocukların arasında çekişmeli bir oyuna giren protokol, Karizma Akrobasi Grubu'nun gösterisini de ilgiyle izledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim