• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Spil’e Ulaşım Daha Kolay Olacak

Spil’e Ulaşım Daha Kolay Olacak
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Ayvacık Mahallesinde yol bakım onarım ve altyapı çalışması başlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Ayvacık Mahallesinde yol bakım onarım ve altyapı çalışması başlattı. Spil Dağına uzanan 13 kilometrelik yolda başlatılan çalışmaların başlatılmasından dolayı büyük memnuniyet içerisinde olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Mesut Atbiner Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Ayvacık Mahallesinin Spil Dağına uzanan yolda bakım onarım, düzeltme ve altyapı çalışmasına başladı. Yıllardır yolun bozuk olmasından dolayı ulaşımın çok zor şartlarda yapıldığını belirten mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Şehzadeler ilçesi Ayvacık Mahallesi'nde bakım onarım ve düzeltme çalışmalarına başladı. 13 kilometrelik yolda başlatılan çalışmalar mahalle halkının takdirini topladı. Konu ile ilgili bilgilendirme yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Şehzadeler ilçesi Ayvacık Mahallesinde Spil Dağı'na giden 13 kilometrelik yolda çalışma başlattık. Yolun bazı bölümlerinde menfez olmamasından dolayı yağmurlu dönemlerde su taşkınları oluyordu. Bu yol Spil Dağına gitmek isteyen vatandaşların kullandığı önemli bir yol, 13 kilometrelik bu yolda menfez ve yol çalışmalarımızı başlattık. Bakım onarım ve altyapı çalışmalarından sonra asfaltlama da yapacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak turizm açısından da çok önemli bir yere sahip olan Spil Dağı'na ulaşımı daha da kolaylaştırmak istiyoruz." diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BİZLERİ ÇOK İYİ KARŞILADI

Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarından çok memnun olduklarını belirten Ayvacık Mahalle Muhtarı Mesut Atbiner, "Buranın, Spil Dağı'na ulaşmak isteyen vatandaşlar için önemli bir yol olmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne müracaat ettik. Ekipler çok hızlı bir şekilde geldi ve çalışmalara başladı. Özellikle Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin güler yüzlü ve samimi bir şekilde bizleri karşılamalarından dolayı büyük memnuniyet içerisindeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Spil’e Ulaşım Daha Kolay Olacak

Spil’e Ulaşım Daha Kolay Olacak

Spil’e Ulaşım Daha Kolay Olacak

Spil’e Ulaşım Daha Kolay Olacak

Spil’e Ulaşım Daha Kolay Olacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim