• BIST 9530.47
  • Altın 2478.065
  • Dolar 32.44
  • Euro 34.7168
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Spastik engelliler için özel park

Spastik engelliler için özel park
Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören çocuklar için yaptırdığı "Engelsiz...

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi gören çocuklar için yaptırdığı "Engelsiz Park" hizmete açıldı.

Altınova Mahallesindeki Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin bahçesinde yaptırılan "Engelsiz Park'ın açılışında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yaklaşık 500 metrekare alan üzerine yapılan parkın, hastanede tedavi gören çocukların eğlenip, aileleriyle birlikte keyifli zaman geçirebilecekleri güzel bir yer olduğunu söyledi. Vatandaşlardan ve hastane yönetiminden gelen talep üzerine parkı yaptıklarını ifade eden Başkan Dündar, "Bize gelen istek ve talepler doğrultusunda, hastanenin fiziki imkanlarının elverdiği ölçüde yaptığımız özel bir park oldu. Bu park ve hastane, ülkemizin özel hastanelerinden birisi. Bizler de buraya büyük önem veriyoruz." dedi.

Başkan Dündar, Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin altında kalan ve yıllardır boş duran alanda, bir spor tesisi, pazar yeri ve hastane için çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Artık parsellerin toplamasıyla elde edilen alanda çalışmaların kısa süre içinde başlayacağını söyleyen Dündar, "Tamamlandığında, spor tesisi, pazar yeri, hastane ek tesisi ve parkı ile Altonova güzel bir hizmet daha kazanmış olacak. Aynı zamanda bu projemiz, bölgenin gelişimine de büyük katkı sağlayacak." diye konuştu.

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ve Hastane Yöneticisi Uzman Dr. İsmail Özcan da spastik engelli çocuklar için çok önemli bir yere sahip olan merkeze yaptırılan Engelsiz Parkın, spastik engelli çocukların hayatında çok özel bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Spastik engelliler için özel park

Spastik engelliler için özel park

Spastik engelliler için özel park

Spastik engelliler için özel park

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim