• BIST 9079.97
  • Altın 2324.179
  • Dolar 32.3591
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

SP Lideri Kamalak’tan İktidar Ve Muhalefet Liderlerine ‘Estetik’ Tavsiyesi

SP Lideri Kamalak’tan İktidar Ve Muhalefet Liderlerine ‘Estetik’ Tavsiyesi
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, iktidarla muhalefet partisi liderlerinin arasında yaşanan diyalogların sert olduğunu söyledi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, iktidarla muhalefet partisi liderlerinin arasında yaşanan diyalogların sert olduğunu söyledi. Kamalak, "Aslında bunların suçu yok, sadece ağızları bozuk. Ağız bozuk olunca ne yapacaksınız? Önce ağızlarını tedavi ettirmek lazım estetik ameliyat lazım" dedi.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen SP Edirne İl Teşkilatı 5'inci Olağan Genel Kurulu için Edirne'ye gelen SP lideri Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemde geçtiğinin altını çizerek hemen her gün gelen şehit haberlerine değindi. Milli görüşten uzak olanların tüm Türkiye'yi kucaklayamayacağını dile getiren Kamalak, "Nereden geliyor bu şehitler? Kiminle savaşıyoruz. Sebepler üzerinde durmamız lazım. Ne oldu bize? Dün Çanakkale'de ülkenin tam 30 cephesinde vücutlarını birbirine siper eden ecdat torunlarına ne oldu da bugün birbirlerine mermi sıkıyorlar? Unutmayın 80 milyonluk Türkiye'mizde herkes birbirinin kardeşidir. Biz aynı milletin evlatlarıyız. Ben buradan CHP'li, AK Parti'li, HDP'li herkese sesleniyorum gelin büyük Türkiye'yi, yaşanabilir Türkiye'yi el birliğiyle kuralım. Milli görüşten uzak olanların bunları anlaması mümkün değildir" dedi.

"ÖNCE AĞIZLARINI TEDAVİ ETTİRMEK LAZIM ESTETİK AMELİYAT LAZIM"

SP lideri Kamalak, iktidar partisiyle muhalefet partisi liderlerinin arasında öfke ve küfürlü sözlere varan tartışmalara da değinerek, "Nedir bu kavga, nedir bu öfke? Bakıyorsun hem iktidar partisinin önde gelenleri, hem meclisteki siyasi parti liderleri ağza alınamayacak derecede halis küfürler ediyor. Geçenlerde şaka mahiyetinde bir şey söyledim. Burada da tekrar etmek istiyorum. Aslında bunların suçu yok, sadece ağızları bozuk. Bedenleri bozuk olsa alın doktora götürün tedavi ettirmek için. Ağız bozuk olunca ne yapacaksınız? Önce ağızlarını tedavi ettirmek lazım estetik ameliyat lazım. Ondan sonra da ağızlarına bal süreriz diyorum" ifadelerini kullandı.

"EMANETİ EHLİNE VERMEZSEK, TÜRKİYE BÖLÜNÜR"

Saadet Partisi'nin iktidara geleceğini, Türkiye'nin başka bir çaresinin olmadığını vurgulayan Kamalak, "CHP'ye, AK Parti'ye oy vermiş, diğer partilere oy vermiş arkadaşlara seslenmek istiyorum. Ne geçti elinize? Ülkenin hangi temel problemi çözüldü? Diyebilir misiniz ki misalen, işçilik ortadan kaldırıldı? Sanayi'de Avrupa'yla yarışır hale geldik, hatta onları geçtik diyebilir misiniz? Milli gelirimiz 3'e, 5'e katlandı, Avrupa'nın önündeyiz diyebilir misiniz? Bakın ne güzel güneydoğu problemi çözüldü, dün şehitleri veriyorduk, bugün ülkenin her yeri cennet haline geldi, kardeşlik hukuku kuruldu diyebilir misiniz? Bu düzen böyle gitsin mi istiyorsunuz? O halde adres belli gelin şu öğretilmiş olan çaresizlikten kurtulalım. Aklımızı başımıza toplayıp emaneti ehline vermezsek, Türkiye bölünür" diye konuştu.

Öte yandan, kongrede mevcut il başkanı Ali Erhan Demirkıran tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

SP Lideri Kamalak’tan İktidar Ve Muhalefet Liderlerine ‘Estetik’ Tavsiyesi

SP Lideri Kamalak’tan İktidar Ve Muhalefet Liderlerine ‘Estetik’ Tavsiyesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim