• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Sözlü, Şampiyon Takımı Ziyaret Etti

Sözlü, Şampiyon Takımı Ziyaret Etti
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Amatör Ligi'nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Adana Büyükşehir Belediyespor'u...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Amatör Ligi'nde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Adana Büyükşehir Belediyespor'u ziyaret ederek, yönetici, teknik heyet ve sporcularla bir araya geldi.

Adana Büyükşehir Belediyespor çatısı altında, Adana futbolu ve Türk sporu adına önemli işler yapmayı hedeflediklerini belirten Başkan Hüseyin Sözlü, 2. Lig'e yükselerek, futbolcu fideliği gibi faaliyet göstermek istediklerini açıkladı. Başkan Hüseyin Sözlü, "Hepinizi candan kutluyorum, tebrik ediyorum. Mücadele verdiğiniz liglerde her yıl şampiyon olarak başarılı ve istikrarlı bir şekilde ilerliyorsunuz. Önce Süper Amatör Lig'e yükseldiniz ve bu yıl da Bölgesel Amatör Lig'e çıktınız. Ümit ediyorum ki önümüzdeki yıl ara vermeden 3. Lig'e çıkacaksınız, sonra da 2. Lig'e terfi edeceksiniz inşallah. Orada durmalıyız. Buradaki hedefimiz sadece kulüpler adına alınacak başarıyla övünmek değil. Ben istiyorum ki yetişecek genç oyuncularımız başarılı olsun, burası bir futbolcu fideliği görevi yapsın. Adana Demirspor ve Adanaspor başta olmak üzere diğer kulüplere, Süper Lig'e oyuncu yetişsin buralardan. Sporcularımızın önü açılsın. Futbolu kendinize meslek olarak, hayat tarzı olarak seçtiniz. Bu konuda başarılarınızı görmek bizi gururlandıracaktır. Aranızdan bir oyuncu iyi yerlere geldiğinde, yetiştiren kulüp olarak kıvanç duyacağız, haz alacağız. Tekin İncebaldır Hocam'ı, teknik heyeti ve Kulüp Başkanımız Halil Avşar Bey'i, yöneticileri tebrik ediyorum. Kulübümüz 2 yıl sonra 2. Lig'de olmalı. Ben sizlere güveniyorum, sizlere inanıyorum. Sizlerin futbolda yazacağınız başarı hikayelerinde, manevi olarak haz duyacağımız payımız olsun istiyorum" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Tekin İncebaldır da, Başkan Hüseyin Sözlü'ye ziyareti ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, Adana futbolu adına, Başkan Hüseyin Sözlü'nün direktif ve katkılarıyla önemli işlere imza atıldığını kaydetti.

Sözlü, Şampiyon Takımı Ziyaret Etti

Sözlü, Şampiyon Takımı Ziyaret Etti

Sözlü, Şampiyon Takımı Ziyaret Etti

Sözlü, Şampiyon Takımı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim