• BIST 9524.59
  • Altın 2500.666
  • Dolar 32.5483
  • Euro 34.667
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Sözlü: “2016 Barış, Refah, Huzur Ve Sağlık Getirsin”

Sözlü: “2016 Barış, Refah, Huzur Ve Sağlık Getirsin”
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, geride kalan 2015 yılında, Adanalılara hizmet etmek için belediyenin bütün imkanlarıyla çalıştıklarını...

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, geride kalan 2015 yılında, Adanalılara hizmet etmek için belediyenin bütün imkanlarıyla çalıştıklarını belirtti. Başkan Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi yönetimine seçildikleri günden itibaren geçen sürede gerek altyapı eksiklerinin tamamlanması, gerek kentin daha modern, yaşanabilir hale gelmesi için çaba gösterdiklerini ifade etti.

2016'da Adanalılara daha fazla hizmet etmek için çok sayıda projeyi hayata geçireceklerini açıklayan Başkan Sözlü, "Adanamızın sorunlarını çözmek için yola çıktık ve geride kalan zaman diliminde problemleri teker teker geride bırakıp, hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Büyük projelerimiz var ve Adanalıların refah toplumunun bir parçası olması yolundaki nihai amacımıza ulaşma yolunda kararlıyız" dedi.

2016'nın barış, kardeşlik, huzur ve sağlık dolu geçmesini dileyen Başkan Hüseyin Sözlü, "2016'nın ülkemizde ve bölgemizde yaşanan olumsuzlukların sona erdiği bir yıl olması için dua ediyoruz. 2016 yılı Adana'ya, Türkiye'ye, Türk-İslam Alemi'ne ve insanlığa barış, mutluluk, refah ve sağlık getirsin inşallah. Suriye'de, Irak'ta, Türkmeneli'de, Doğu Türkistan'da, acının, gözyaşının, sefaletin dinmesini diliyorum. Milyonlarca insan göçebe konumuna düştü ve kan, acı, gözyaşı çemberi içinde hayatta kalma savaşı veriyorlar. Cenab-ı Allah'tan zor durumda kalan kullarına yardım etmesini niyaz ediyorum. 2016, ertelenen umutların doyasıya yaşandığı, insanların mutlu olduğu ve zulmün sona erdiği bir yıl olmasını diliyorum" diye konuştu.

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak, 2016'nın bir önceki yıldan çok daha fazla hizmet dolu geçmesi için her türlü hazırlığı yaptıklarını ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, düşündüklerini hayata geçirme olanağı buldukları bir yıl umduğunu kaydetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim