• BIST 9079.97
  • Altın 2307.862
  • Dolar 32.3216
  • Euro 35.03
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Sözler Köşkü Gümüşhane’de

Sözler Köşkü Gümüşhane’de
Gümüşhane Belediyesi Gençlik ve Üniversite Birimi, Fatih Yağcı ve Ceyhun Hamit Yılmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı "Cennete Gidemezsek Yandık" adlı...

Gümüşhane Belediyesi Gençlik ve Üniversite Birimi, Fatih Yağcı ve Ceyhun Hamit Yılmaz'ın konuşmacı olarak katıldığı "Cennete Gidemezsek Yandık" adlı program düzenledi.

İzmir merkezli Sözler Köşkü İlim ve Kültür Derneği tarafından Gümüşhane'de gerçekleştirilen sohbet programı Atatürk Kültür Merkezinde icra edildi.

Belediye Başkanı Ercan Çimen ve kurum yöneticilerinin yanısıra yüzlerce üniversite öğrencinin katıldığı programa kadın izleyiciler daha fazla ilgi gösterince, koltuk sayısı fazla olan salonun alt katı onlara tahsis edilirken, daha az kapasiteli üst katı ise erkekler hınca hınç doldurdu.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Belediye Başkanı Ercan Çimen, insanın yaratılış gayesinin yalnızca yemek, içmek, gezmek olmadığını belirterek, "İnsan boş yere yaratılmamış ve başıboş bırakılmamıştır. Allah'a ibadet için yaratılan insan, bu kulluğunun karşılığını hem dünyada hem ahirette alacaktır. Allah'ın emirlerine itaat, dünya ve ahiret mutluluğuna sebeptir" dedi.

Salonu dolduran gençlere hitaben son zamanlarda Türkiye üzerinde oynanmak istenilen büyük oyunlar olduğunu kaydeden Çimen, "Dünyanın her yerinde Müslümanlara ve ülkelerine akıl almaz saldırılar var. Bunu aşmamızın tek yolu ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi dindar bir nesil yetiştirmektir. Ülkemizin ve dünyamızın geleceği için Müslüman ve dindar nesillere ihtiyacımız var. Bizler bu nesillerin yetişmesi için çaba sarf etmeliyiz" diye konuştu.

Sözler Köşkü tanıtım filminin izlettirilmesinin ardından sahneye ilk olarak Ceyhun Hamit Yılmaz çıktı.

"ANNE BABADAN KORKTUĞU KADAR ALLAH'TAN KORKMAYAN BİR NESİL VAR"

"Bir derdimiz vardı geldik" diyerek başladığı konuşmasında iman hastalığı ve iman zafiyetinden bahseden Yılmaz, "Ehli küfür televizyonları evlerimizin başköşesine koydu. Sonra da sapığı, tecavüzcüyü evinizin başköşesine yerleştirdiniz. Sonra da bu çocuk kime benzedi diyorsunuz. Adamlar hak olmayan davaları için deli gibi çalışıyorlar. Biz bir şey yapmıyoruz. Uyuyan bir ümmet var. Anne babadan korktuğu kadar Allah'tan korkmayan bir nesil var" dedi.

Diğer konuşmacı Fatih Yağcı'nın da sunumunu yapmasının ardından bu kez her iki konuşmacı birlikte sahneye çıkarak salonu dolduran gençlerin sorularını cevaplandırdı.

Program Belediye Başkanı Ercan Çimen'in konuşmacılar Yılmaz ve Yağcı'ya plaket takdimi ile son buldu.

Sözler Köşkü Gümüşhane’de

Sözler Köşkü Gümüşhane’de

Sözler Köşkü Gümüşhane’de

Sözler Köşkü Gümüşhane’de

Sözler Köşkü Gümüşhane’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim