• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Soyunma odasında Fernandes-Melo kavgası

Taraftarlar sahaya indiği anlarda futbolcular da gerilim yaşadı.Beşiktaş’ın Portekizlisi, olayları başlatmakla suçladığı G.Saraylı Melo’ya, “Neden hep bunu yapıyor-sun” diye bağırdı ve üzerine yürüdü. Bilic ve Fatih Terim kavgayı önledi.
Ne taraftarın sahaya girmesi, ne de maçın tatil edilmesi Fernandes ve Melo başta olmak üzere iki takım futbolcuları arasındaki gerginliği frenlemedi. Beşiktaş taraftarı saha içine girerken Olimpiyat Stadı’nın koridorlarında iki takım futbolcuları sert tartışmalar yapıyordu. Fernandes’in, twitter’da gösterdiği tepkiyi soyunma odasında Melo’nun yüzüne de söylediği ve üzerine yürüdüğü ortaya çıktı.
 
SEN NEDEN BÖYLESİN
 
Edinilen bilgilere göre, Beşiktaş takımı, G.Saray’dan sonra soyunma odasına indiğinde Fernandes, Melo’ya bağırmaya başladı. Melo önce bu sözlere yanıt vermedi. Ancak Fernandes, tepkiye devam etti ve “Neden bunu yapıyorsun. Zaten öndesiniz ve Beşiktaş taraftarı da gergindi. Amacın ne?” diye bağırdı.
 
POZİSYON GEREĞİ YAPTIM
 
Bu sözler üzerine Melo da Fernandes’e, “Bir şey yapmadım. Pozisyon gereği fauldü. Olaylar zaten başlamıştı. Çıkarken başımıza attıklarından korunmak için formamı çıkardım. Formayı öpmem tribünlere yönelik değildi” dedi. Melo’nun yanıtı Fernandes’i tatmin etmedi. Portekizli, bağırmaya devam etti ve tartışma kavgaya dönme noktasına geldi. Araya Drogba ve Almeida girmeye çalıştı
 
GÖKHAN TÖRE KOŞUP BİLİC’İ ÇAĞIRDI
 
Drogba, Melo’dan sakin olmasını isteyip, “Geçin içeri” diye bağırdı. 
Fakat Fernandes, Melo’ya bağırıp tepki göstermeye devam edince Beşiktaş’ın diğer yabancı oyuncuları da G.Saray’ın Brezilyalı yıldızına tepki gösterdi. 
Durumun kontrolden çıkacağını gören Gökhan Töre hemen içeri girip teknik direktör Slaven Bilic’i çağırdı.
 
FATİH HOCA DA OLAYA EL KOYDU
 
Bilic, iki takım oyuncularına “Sakin olun” diye seslenirken, Fatih Terim de olayların yaşandığı yere geldi. Bilic, Terim’den tansiyonu düşürmesi konusunda yardım isteyerek, “Futbolcuları lütfen buradan uzaklaştıralım. Herkes soyunma odasına gitsin” dedi.  Fatih Hoca, “Merak etmeyin ben ilgileniyorum” diyerek futbolcularına soyunma odasına gitmeleri konusunda talimat verdi.
 
‘MELO NEDEN HERKESİ TAHRİK EDİYOR’
 
Bu dakikadan sonra Drogba ve Selçuk futbolcuları alıp G.Saray soyunma odasına sokarken, Burak Yılmaz, Beşiktaşlı oyunculara gidip “Biz sakin olalım. Dışarısı zaten çok karışık” dedi. Bu sözlere tepki gösteren Fernandes, bir kez daha kızarak, “Melo neden o formayı çıkarıp herkesi tahrik ediyor” karşılığını verdi. Burak da “Tribünlerdeki sorun Melo’dan önce vardı” diye konuşup içeri gitti. Melo ve G.Saraylı oyuncular ile Olimpiyat koridorlarında tartışan Fernandes, öfkesini dindiremeyince gece de twitter’dan Melo’ya tepki gösterdi.
 
Motta’yı zor tuttular
 
Melo’nun hamlesi sonrası yerde kalan Motta, saha içinde boğazına sarılan Selçuk’a soyunma odasında tepki gösterdi. Selçuk’un yanına gitmeye çalışan Motta’yı Gökhan Töre engelledi.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim