• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Şota neden kovuldu?

Şota neden kovuldu?
Trabzonspor’da beklenen gelişme dün yaşandı ve Şota Arveladze ile yollar resmen ayrıldı. Üst üste maç kaybeden ve hedef haline gelen Şota neden kovuldu?

Trabzonspor'da görevine son verilen Şota Arveladze'nin görevine başarısız sonuçlar nedeniyle son verildiği zannedilirken gerçek çok başkaydı. Yenilen bir yemek Gürcü teknik adamın ipini çekti. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Trabzonspor Yönetim Kurulu Şota’nın görevine kötü gidiş nedeniyle değil, muhalifler ile yemek yediği için son verdi. Burada da ciddi bir yanlış anlaşılma vardı.

HACIOSMANOĞLU YANLIŞ ANLAMIŞ

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na muhalefet eden kanatta bulunan eski başkan Faruk Özak, Şota Arveladze ile bir yemek yemek istedi.  Şota daveti kabul etti ancak yemeğe kendisi yerine ikiz kardeşi Arçil’i gönderdi. Bu yemekten haberdar olan İbrahim Hacıosmanoğlu ise yemek yiyenin Şota olduğunu düşünerek görevine son verdi. Yani Şota art arda alınan kötü sonuçların değil ikiz kardeşinin kurbanı oldu.

DAVET SAHİBİ DE DOĞRULADI: YEMEKTE ARÇİL VARDI

Şota Arveladze'nin Trabzonspor'daki sonunu hazırlayan yemeğin ev sahibi konumundaki ismi olan eski yönetici Cafer Hazaroğlu ise yaptığı açıklamada, yemekte Şota'nın değil ikiz kardeşi Arçil'in bulunduğunu doğruladı. Hazaroğlu, "Şota'nın eski yöneticilerle yemek yediğiyle ilgili yapılan haberler gerçek dışı olup, yanlıştır. Bir hafta önce Şota'nın babası ve kardeşi Arçil Trabzon'a geldiler. Benim yakın aile dostlarımdır. Bizzat benim misafirim olarak yemeğe katıldılar. Eski yöneticileri olarak Sayın Faruk Özak, Nevzat Şakar ve Serdar Bali'nin katılımıyla yenen bir yemektir. Şota kendi isteğiyle yemeğe katılmamıştır. Speküle edilmemesi için açıklama gereğini duydum" ifadelerini kullandı.

"ŞOTA İLE GÖRÜŞMEME GEREK YOK"

Sadi Tekelioğlu, görevden ayrılmasının ardından Şota Arveladze ile görüşmediğini belirterek, "Futbolcularla görüşme yaptık, sohbet ettik. Şota Arveladze ile henüz görüşmedim. Ben A takıma dışarıdan gelen birisi değilim. Kulübün içerisinden gelen birisi olduğum için burada Şota hocayla görüşülmeyecek bir durum söz konusu değil" diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim