• BIST 9695.47
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Sosyal Yardım Ve Kültür Vakfı’ndan Örnek Davranış

Sosyal Yardım Ve Kültür Vakfı’ndan Örnek Davranış
Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı'nın Bayanlar Kurulu üyeleri, Kadınlar Günü sebebiyle kentteki fedakar kadınlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı'nın Bayanlar Kurulu üyeleri, Kadınlar Günü sebebiyle kentteki fedakar kadınlara çeşitli hediyeler takdim etti.

Kütahya Sakatlar Serneği'nde gerçekleşen buluşmada, dernek bünyesinde bulunan fedakar kadınlara çeşitli hediyeler verilerek, Dünya Kadınlar Günü'nde onların sevinçlerine ortak olundu.

Kütahya Sakatlar derneği Başkanı Hatice Yakar, "Kütahya Sosyal Yardım Vakfının Derneğimiz kurulduğu günden beri bizi desteklemektedir Derneğimiz bugün ayakta ve güçlü bir Dernek ise bunun sebeplerinden biri Kütahya Sosyal Yardım Vakfının desteğidir. İhsan Tunçoğlu Başkanıma ve Bayanlar kurulu Başkanı Yıldız Güral'a ve 2. Başkan Zeliha Tunçoğluna desteklerinden dolayı burada bir kez daha teşekkür ederim, şahsen kendilerinin nakit yardımı yapan Verda Balaban,Aslıhan Mercan,Zeliha Tunçoğluna teşekkürlerimi sunarım, Allah razı olsun" dedi.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Tunçoğlu ise, "Vakfımızın Bayanlar Kurulu üyeleri örnek ve fedakar çalışmaları ile takdir toplamaktadırlar. Dünya Kadınlar Gününde de cefakar ve fedakar kadınlarımızı unutmamıştır Kütahya Sakatlar Derneği Üyesi fedakar kadınlarımıza çeşitli hediyeler vermişlerdir.Sakatlar Derneği'nde kocalarına ve çocuklarının bakımını yapan engelli 7 bayan ve 6 çocuklu fedakar anne Gülbahar B. Tek başına çocuklarının eğitim ve hayatlarını sürdürmesi gayretleri nedeniyle, kızı kanser tedavisi gören Seda S. Annesine Vakıf ana bütçeden erzak ve nakit yardımı yapıldı. Ayrıca şahsen yapılan yardımlar ise; Verda Balaban'dan birer battaniye, Zeliha Tunçoğlu ve Aslıhan Mercan'dan nakit para yardımı yaptılar. Vakfımız ana bütçeden her ay 100 üniversite öğrencisine burslar okullardaki muhtaç öğrencilere ders-araç gereçleri,giyecek,ayakkabı gibi destekler sağlanmaktadır.Bayanlar Kurulumuz yardıma muhtaç Ailelere yardım yapmakta ,çocuklarımızı kendi elleri ile giydirmekteler ve onların sevinçlerini paylaşmaktadırlar. Bayanlar Kurulu Başkanı ve tüm üyeleri içtenlikle kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim" diye konuştu. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim