• BIST 9548.09
  • Altın 2494.635
  • Dolar 32.51
  • Euro 34.55
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Sosyal sorumluluğun şampiyonu Sabancı

Sosyal sorumluluğun şampiyonu Sabancı
Capital Dergisi'nin "Sosyal Sorumluluk Liderleri Araştırması" kamuoyu ile paylaşıldı.

Capital Dergisi'nin "Sosyal Sorumluluk Liderleri Araştırması" kamuoyu ile paylaşıldı. Buna göre halk nezdinde Sabancı Holding 11. kez birinciliğe layık görülürken, Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, 9. kez "en sorumlu lider" seçildi.

Sabancı, araştırma ile ilgili yaptığı açıklamada şunları belirtti:

"Sonuçlar ortaya koyuyor ki Sabancı, Türkiye'nin en itibarlı ve güven duyulan markalarının başında geliyor. Sabancı olarak kurucularımızdan aldığımız vizyonla, sosyal sorumluluğu en temel değerlerimizden biri olarak içselleştirdik. Sadece pazar payı için değil, aynı zamanda gönül payı için de çalıştık. Kurumsal vatandaşlık yaklaşımımızı Sabancı kültürünü oluşturan en temel unsurlardan biri haline getirdik. Bu anlayışın devamlılığı ise, çalışanlarımızın yüksek duyarlılığı ve sorumluluk bilinci ile mümkün oldu.

Kuruluşundan bu yana Sabancı Vakfı olarak, 120'den fazla kalıcı eser, gençlerin eğitimine katkı için 42 bin 500'ün üzerinde burs, bini aşkın ödül, Hibe Programları kapsamında 119 projeye, 11 milyon lirayı aşkın katkı ve bunların yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanında yürüttüğümüz programlarımızla milyonlarca hayata dokunduk. Gerek ülke içinde paydaşlarımızla, gerekse de Birleşmiş Milletler'den Avrupa Vakıflar Birliği'ne uluslararası platformlarda kadın, genç ve engelli haklarının savunuculuğunu yaptık. Ayrıca Topluluk şirketlerimiz aracılığı ile de toplumun ihtiyaçlarına el uzatmak için sayısız projeyi hayata geçirdik.

Ülkemizin her şeyin en iyisine layık olduğuna inanıyoruz; tüm çalışmalarımızı bu inançla yürütüyoruz. Biliyoruz ki, halkımızın da Sabancı ile kurduğu güçlü duygusal bağın temelinde samimiyetimize olan inancı yatıyor. Bu da bize ayrı bir sorumluluk yüklüyor. Biz de sorumluluklarımızın bilinciyle kalıcı etkiler yaratmak ve bu güvene layık olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Halkımıza yürekten teşekkür ederiz."

Cihan

Sosyal sorumluluğun şampiyonu Sabancı

Sosyal sorumluluğun şampiyonu Sabancı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim