• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 22 °C

Sosyal Paylaşım Sayfalarında Selçuk Rekor Kırdı

Sosyal Paylaşım Sayfalarında Selçuk Rekor Kırdı
UNESCO Kenti Selçuk'un final ayağına ev sahipliği yaptığı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ile binlerce yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına...

UNESCO Kenti Selçuk'un final ayağına ev sahipliği yaptığı Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ile binlerce yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğrayan Selçuk, yayınlanan fotoğraflar ile sosyal paylaşım sitelerinde rekor kırdı.

Bu yıl 52.si düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun final ayağına ev sahipliği yapan UNESCO Kenti Selçuk, ziyaretçi akınına uğradı. Sabah saatlerinden itibaren başta Selçuk halkı olmak üzere binlerce yerli ve yabancı ziyaretçilerin büyük heyecan ile beklediği bisikletçiler, ilçe girişinden itibaren alkışlarla karşılandı. Akşam saatlerine kadar devam eden heyecanlı bekleyişi birbirinden güzel fotoğraflar ile bütünleştiren spor tutkunları, sosyal paylaşım sayfalarında renkli görüntüler oluşturdu.

52.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında Selçuk'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve beraberindeki üst düzey yöneticileri ilk olarak Belediye Hizmet binasına geçerek Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı'nın konuğu oldu. Daha sonra beraberindeki Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın, İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve çok sayıda üst düzey yöneticileri ile birlikte final turunu izleyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bisikletçi sporcuları hep birlikte selamladılar.

SELÇUK BİR KEZ DAHA DÜNYA BASININDA

Tarihi değerleri ile Dünya Kültür Mirası UNESCO Listesine giren Selçuk'un böylesine güzel ve büyük organizasyonda ev sahipliği yapmasının önemine dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, sadece Selçukluların değil, çok sayıda yerli ve yabacı ziyaretçilerin de Final Turu'na gelerek izlemelerinin büyük memnuniyet verici olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ilçenin tanıtımı açısından son derece önem taşıdığını kaydeden Başkan Bakıcı, "Bu yıl Final ayağının ve ödül töreninin Selçuk'ta yapılması bizim için çok önemliydi. Gerçekten sporseverleri burada görmek, ilçemizi ziyarete gelen yerli ve yabancı halkı görmek bizleri çok mutlu etti. Bu organizasyonla hem ilçemizin bir kez daha Türkiye ve dünyaya tanıtımı yapılmış oldu, hem de ilçe esnafımıza da hareketlilik getirmiş oldu. Selçuk bunu fazlasıyla hak ediyor. Bizler Selçuk olarak bu tür organizasyonlarda her zaman bulunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Organizasyon kapsamında ayrıca Sağlık Bakanlığı'nın obeziteyi azaltmak ve sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla başlattığı "Obeziteyle Mücadele Haraketli Yaşam Projesi" kapsamında Selçuk otogar alanında açtığı stantta çekilişe katılan vatandaşlara bisiklet dağıtıldı.

Sosyal Paylaşım Sayfalarında Selçuk Rekor Kırdı

Sosyal Paylaşım Sayfalarında Selçuk Rekor Kırdı

Sosyal Paylaşım Sayfalarında Selçuk Rekor Kırdı

Sosyal Paylaşım Sayfalarında Selçuk Rekor Kırdı

Sosyal Paylaşım Sayfalarında Selçuk Rekor Kırdı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim