• BIST 9790.72
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Sosyal Medya Pursaklar’da Belediye İle Halk Arasında Aktif İletişim Sağlıyor

Sosyal Medya Pursaklar’da Belediye İle Halk Arasında Aktif İletişim Sağlıyor
Pursaklar Belediyesi ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in sosyal medya hesapları vatandaş ile belediye arasındaki aktif iletişimi sağlayarak, taleplere kısa...

Pursaklar Belediyesi ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in sosyal medya hesapları vatandaş ile belediye arasındaki aktif iletişimi sağlayarak, taleplere kısa sürede çözüm üretme yollarını oluşturuyor.

Pursaklar Belediyesi, internet üzerinden sosyal medya aracılığıyla vatandaşın taleplerine çözüm üretiyor. Belediyenin hizmetlerini Youtube, Twitter ve Facebook hesaplarından takip eden halk, belediye ile günün her saatinde aktif iletişim kurabiliyor. Teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan Pursaklar Belediyesi, hem yaptığı çalışmaları kitlelere duyuruyor hem de vatandaşla karşılıklı iletişim kurarak taleplere kısa sürede çözüm üretiyor. Belediyenin sunduğu hizmetleri sosyal medya aracılığıyla da takip eden Pursaklar halkı, yapılan çalışmalardan kısa sürede haberdar olma imkânı buluyor. Uzak mesafeleri yakın eden internet ve sosyal medya, kurumların yaptığı çalışmaları vatandaşın akıllı telefonlarına taşıyor. Bu uygulama ise halktan büyük beğeni topluyor.

"HEMŞERİLERİMİZ BİZİMLE RAHATLIKLA İLETİŞİM KURABİLİR"

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, sosyal medyanın kötü amaçlardan arındırılarak verimli kullanılmasına dikkat çekti. Sosyal medya hizmetinden en iyi şekilde yararlanılması gerektiğini vurgulayan Çetin, "21. yüzyılda teknolojinin imkanlarını etkin ve verimli kullanarak güzel işler yapılabilir. Hemşerilerimiz sosyal medya hesaplarımızı takip ederek hem hizmetlerden haberdar olabilir hem de taleplerini bizlere ulaştırabilir. Bu şekilde daha hızlı çözüm üretme imkanı doğar. Pursaklar Belediyesi olarak sosyal medyayı ve bu mecranın güzel bir şekilde kullanılmasını önemsiyoruz. Hemşerilerimizin düşüncelerine, taleplerine önem vererek hizmetlerimizi daha da geliştiriyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim