• BIST 9524.59
  • Altın 2492.107
  • Dolar 32.5437
  • Euro 34.7154
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Sosyal Medya Kulübü yeni üyeleriyle buluştu

Sosyal Medya Kulübü yeni üyeleriyle buluştu
Anadolu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Medya Kulübü (SMK), 2016-2017 öğretim yılında kulübe kaydolan yeni üyeleriyle Salon 2009'da düzenlenen...

Anadolu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Medya Kulübü (SMK), 2016-2017 öğretim yılında kulübe kaydolan yeni üyeleriyle Salon 2009'da düzenlenen "Tanışma Toplantısı'nda bir araya geldi.

Yeni dönem planlarının anlatıldığı toplantıya Sosyal Medya Kulübü Danışmanı Doç. Dr. Yavuz Tuna, eski ve yeni yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra bu yıl kulübe kaydolan çok sayıda öğrenci katıldı. Açılışta konuşan Doç. Dr. Tuna, konuşmasına sosyal medyanın kötüye kullanımına dair örnekler vererek başladı. Sosyal medyanın yanlış kullanımından uzak durulması gerektiğini belirten Tuna, "Hayatımızın her alanında yer alan sosyal medyayı daha doğru kullanmalıyız. Kulüp sayesinde de daha iyi arkadaşlıklar edineceksiniz ve birlikte öğreneceksiniz. Üye sayısının geçen yıllara göre artmış olması da son derece sevindirici ve burada çok iyi tecrübeler kazanacaksınız" ifadelerini kullandı.

"Kulüp tarihinde bir ilki yaşıyoruz ve bizden beklentinin farkındayız"

Açılışta konuşan kulübün eski başkanlarından Ahmet Balat ve Göktuğ Pütün de, kulübün genel amacından ve kendilerine neler kattıklarından bahsetti. Son olarak yeni yönetim kurulu kadrosunun yanı sıra yeni başkan Berkan Sekur ve başkan yardımcısı İpek Yıldırmaz da kulüp hakkında yeni üyelere kulüp ve dönem boyunca neler yapılacağı hakkında bilgiler verdi. Yeni dönemde hedeflerinin daha iyi işlere imza atmak olduğunu dile getiren Sekur, kısa sürede kulübün rekor sayıda üye sayısına ulaştığını aktardı. Sekur, "Yönetim kurulumuzla beraber bir hafta boyuncu olağanüstü bir iş çıkardık. Sabahın erken saatlerinden akşama kadar standlarda üye alımı için uğraştık. Verdiğiniz emeğin karşını almak inanılmaz bir duygu. Kulüp tarihinde bir ilki yaşıyoruz ve bize olan beklentinin farkındayız. Aynı şekilde çalışmaya devam edip, adımızdan daha sıkça söz ettireceğiz. Kulüp olarak amacımız hem öğrenmek hem de eğlenmek" dedi.

Konuşmaların ardından üyeler ilgi alanlarına göre ekiplere ayrılarak yeni dönemde düzenlenecek etkinlikler için çalışmalara başladı.

Sosyal Medya Kulübü yeni üyeleriyle buluştu

Sosyal Medya Kulübü yeni üyeleriyle buluştu

Sosyal Medya Kulübü yeni üyeleriyle buluştu

Sosyal Medya Kulübü yeni üyeleriyle buluştu

Sosyal Medya Kulübü yeni üyeleriyle buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim