• BIST 9538.49
  • Altın 2488.825
  • Dolar 32.4918
  • Euro 34.799
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 23 °C

“Sorunun Değil, Çözümün Parçasıyız” Projesi Kabul Edildi

“Sorunun Değil, Çözümün Parçasıyız” Projesi Kabul Edildi
Bilecik'in Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Söğüt Anadolu Lisesinin "Sorunun Değil, Çözümün Parçasıyız" İsimli Projesi Türk Ulusal...

Bilecik'in Söğüt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Söğüt Anadolu Lisesinin "Sorunun Değil, Çözümün Parçasıyız" İsimli Projesi Türk Ulusal Ajansı tarafından kabul edildi.

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan, Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı Okul Eğitimi Personel Hareketliliği kapsamındaki "Sorunun Değil Çözümün Parçasıyız" başlıklı proje kabul edilerek sözleşme imzalandı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir'i ziyaret ederek proje hakkında bilgilendirme yapan Proje Yürütücüsü ve Müdür Yardımcısı Zeynep Baydır, "Okulumuzun hazırladığı ve Türkiye'de sayılı projeler arasına giren projemiz; öğretmenlerimizin çatışmayı yönetme ve çözüm üretme noktasında çeşitli ülkelere seminer ve kurslara katılmasını sağlayacaktır. 4 ayrı ülkeye gidilecek olan proje, 31 Aralık 2015 - 31 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Projenin maliyeti 29 bin 426 Euro" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir ise yaptığı açıklamada, "İlçemizin eğitimdeki seviyesinin bir göstergesi olan bu projenin ilimizde alanında tek olması ve bunun ilçemizdeki bir okulumuz tarafından gerçekleştiriliyor olması memnuniyet verici. Proje kapsamında birçok ülkenin eğitimcilerimiz tarafından görülecek olması eğitimimize katkı sağlayacaktır, diye düşünüyorum. Proje sağlam ve ayakları yere basan bir proje. Başta okul Müdürümüz Musa Aydın olmak üzere, Proje Yürütücüsü Müdür Yardımcısı Zeynep Baydır hanıma, okulumuz öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

“Sorunun Değil, Çözümün Parçasıyız” Projesi Kabul Edildi

“Sorunun Değil, Çözümün Parçasıyız” Projesi Kabul Edildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim