• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

"Soruların Efesi" KPSS Sıkıntısına Baş Kaldıracak

"Soruların Efesi" KPSS Sıkıntısına Baş Kaldıracak
Ekmeğin aslanın ağzından midesine indiği ve devlet memuru olmayanlara kız verilmeyen bir döneme girildiği günümüzde Türkiye'nin önde gelen yayın evlerinden...

Ekmeğin aslanın ağzından midesine indiği ve devlet memuru olmayanlara kız verilmeyen bir döneme girildiği günümüzde Türkiye'nin önde gelen yayın evlerinden Lider Yayınları aş, iş ve eş sahibi olmak isteyenler için hazırladığı kitaplara "Soruların Efesi" adını verdi.

Gün geçtikçe zorlaşan hayat şartları ve devlet memuru olabilmek için önce soruların efesi ile baş edebilmek gerektiğini belirten Lider Yayınları yetkilileri bu isimle hem hayata hazırlanan gençlere mesaj verdiklerini hem de firmanın doğduğu Aydın şehrine vefa borçlarını ödemek istediklerini söylediler.

Aydın'dan 15 yıl önce doğan ve daha sonra ülke genelinde 50'nin üzerinde ilde eğitim faaliyeti sürdüren Lider Akademi ve Lider Yayınları zorlaşan hayat şartlarına karşı devlet memuru olmak ve daha güzel bir işe kavuşmak isteyenler için hazırladıkları yayınlara "Soruların Efesi" adını verdiler. Gençlerin hayata efelenebilmesi için önce "Soruların Efesi'ne karşı mücadelede başarılı olması gerektiğini belirten Lider Yayınları Kurucularından Engin Polat, "Eskiden diploması olan herkes devlet memuru olur iş bulurdu. Ancak günümüzde üniversite diplomaları da iş için bir anlam ifade etmez olunca Lider Akademi ve Lider Yayınları olarak zorlu hayat mücadelesine karşı zorlu bir çalışma içerisine girdik. Lider Akademi ve Lider Yayınları KPSS, Açıköğretim, YGS/LYS Yayınları ve Dershaneciliği 15 yıl önce Aydın'da doğmuş şu anda Türkiye'de 50'nin üzerinde ilde faaliyetlerine devam eden bir eğitim markasıdır. Aydın'da kurulmuş olması ve şehrin eğitimdeki ruhunu ülke genelinde 50'ye yakın ilde eğitim kurumu açarak ve yüzlerce çeşit yayın çıkararak anlatma mücadelesi vermesi nedeniyle Aydın'ı eğitimde de Ulusal bir marka yaptık. Şu anda Lider Yayınları'nın Aydınla özdeşleşen "Soruların Efesi" İzmir, İstanbul, Ankara, Diyarbakır'dan tutun ülke genelinde binlerce kişi tarafından kaynak kitap ve hayata hazırlanma eserleri olarak kullanılıyor" dedi.

"2 MİLYON ÖĞRENCİNİN TERCİHİ SORULARIN EFESİ OLACAK"

Efe denince şehir olarak akla Aydın'ın kişi olarak da yiğit, başarılı ve her türlü zorlukla mücadelede tek başına bile başarıya ulaşan kişilerin geldiğini belirten Polat, "Eğitim kenti olan Aydınımıza yıllardır zincir eğitim markaları girerken, buna inat Lider Eğitim Kurumları Aydın'dan birçok şehre tabela ve isim hakkı vermiştir. Şimdi bu dev eğitim markası 2 milyon öğrencinin katılacağı KPSS için hazırladığı "Soruların Efesi" ismiyle aynı zamanda Aydın'ın eğitimde de marka şehir olduğunu gururla göstermektedir" ifadelerini kullandı.

"Soruların Efesi" KPSS Sıkıntısına Baş Kaldıracak

"Soruların Efesi" KPSS Sıkıntısına Baş Kaldıracak

"Soruların Efesi" KPSS Sıkıntısına Baş Kaldıracak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim