• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Soroptimistlerden Alzheımer Derneği Ve Kız Çocukları İçin Alışveriş Şenliği

Soroptimistlerden Alzheımer Derneği Ve Kız Çocukları İçin Alışveriş Şenliği
Mezitli Soroptimist Kulübü, kız çocuklarının eğitimlerine katkı sağlamak ve Alzheimer Derneği'ne destek olmak amacıyla 1. Anneler Günü Alışveriş...

Mezitli Soroptimist Kulübü, kız çocuklarının eğitimlerine katkı sağlamak ve Alzheimer Derneği'ne destek olmak amacıyla 1. Anneler Günü Alışveriş Şenliği düzenledi.

Mezitli Belediyesi Sosyal Tesisleri içinde bulunan Down Kafe'de yapılan şenliğe çok sayıda sivil toplum kuruluşunun yanı sıra çeşitli mağazalar ve markalar da stant açarak destek verdi. Şenliğe, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da katıldı. Başkan Tarhan, şenlikte yaptığı konuşmada, doğrudan yapılan aktivitelerin yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışmalar da yaptıklarını belirtti. Tarhan, "Bu çalışmalarda değişik kesimlerin bir araya gelmesini amaçlıyoruz. Hizmetlerimizi yaparken de aynı şekilde olmasını planlıyoruz. Birçok kesime hizmet ediyoruz. Bu hafta sonu da Mezitli Soroptimist Kulübü, Anneler Günü dolayısıyla bir kermes düzenledi. Bu yapılan şenliğin amacı çok yönlü, bir taraftan burs ihtiyacı olan öğrencilerimize burs vermek, bir taraftan da Alzheimer Derneği ile birlikte yapmak istediğimiz Aktif Yaşlanma Merkezi projesine finans sağlamak. Sonuçta hem gençlerimize hem yaşlılarımıza hizmeti amaç ediniyoruz bu projeyle. Mersin'in bilinen iş yerlerinden, iş yeri sahiplerinden özellikle kadınlar bugün buradalar. Belediyemizin gönüllüleri bugün buradalar. Belediyemizin gönüllülerinin, atıklardan elde ettiği ürünler bugün burada satışa sunuluyor. Müzik, dans gösterileri var. Burada sosyal bir fayda, sosyal bir çalışma var" dedi.

Down Kafe'de her türlü etkinlik yapılabileceğini de belirten Tarhan, vatandaşlara seslenerek, "Münferit olarak doğum günü kutlamak, aile toplantısı yapmak isteyenler, sivil toplum kuruluşlarının aktivitelerini yapmak isteyenler, burada sabah kahvaltısı, öğle yemeği verilmekte, tüm Mersinlileri, herkesi buraya davet ediyorum. Herkesin görmesi gereken bir mekan" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim