• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Sorgun’da Vergi Haftası Kutlamaları

Sorgun’da Vergi Haftası Kutlamaları
Yozgat'ın Sorgun İlçe Vergi Dairesi Müdürü Kadir Kahramanoğlu, Mal Müdürü Mikail Hançer Kıran beraberindeki daire personelleriyle 27'inci Vergi Haftası...

Yozgat'ın Sorgun İlçe Vergi Dairesi Müdürü Kadir Kahramanoğlu, Mal Müdürü Mikail Hançer Kıran beraberindeki daire personelleriyle 27'inci Vergi Haftası Kutlamaları kapsamında Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Kahramanoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'e haftanın sembolü olarak mavi kurdele takıp, çiçek takdim etti.

Sorgun Vergi Dairesi Müdürü Kadir Kahramanoğlu, vatandaşlara vergi bilincinin aşılanmasını hedeflediklerini belirterek, "Her yıl 22 Şubat ile 2 Mart tarihleri arasında kutlanan vergi haftasının bu yıl 27'incisini kutluyoruz. Kamuoyunda vergi bilincinin oluşması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlıklarının artırılması için gayretli çalışmalarımız devam edecek. Geçtiğimiz yıl mükelleflerimizin yüzde 67 oranı düzenli bir şekilde vergilerini yatırdılar. Bu yıl da ortalama yine aynı oranda mükelleflerimiz vergilerini düzenli bir şekilde yatırmaya devam ediyorlar" dedi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek'in vergi konusunda gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eden Kahramanoğlu, "Kim ben bu ülkede yaşıyorum diyorsa vergisini verecek ve bunun karşılığını devletten alacak. Tüm vatandaşlarımız vergi ödemeyi bir vicdani sorumluluk ve alışkanlık haline getirmeli. Vergi bir yük olarak görülmemelidir. Vergi kazancın kutsallığı, devletin vatandaşından alacağı hakkın değeri olarak görülmelidir" diye konuştu.

Başkan Şimşek ise Vergi Dairesi Müdürü Kadir Kahramanoğlu ve beraberindeki personele ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Vergi Haftasını kutlayıp, Sorgun Belediyesi olarak vergi konusunda var olan hassasiyetlerini sürdüreceklerini ifade etti.

Sorgun’da Vergi Haftası Kutlamaları

Sorgun’da Vergi Haftası Kutlamaları

Sorgun’da Vergi Haftası Kutlamaları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim