• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Sorgun TSO Akreditasyon Sertifikasını Aldı

Sorgun TSO Akreditasyon Sertifikasını Aldı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon belgesini almaya hak kazanan Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası düzenlenen törenle Akreditasyon Sertifikasını...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon belgesini almaya hak kazanan Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası düzenlenen törenle Akreditasyon Sertifikasını aldı.

TOBB Ankara TOBB İkiz Kuleler konferans salonunda gerçekleştirilen törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun sertifika almaya hak kazanan oda ve borsa başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Törende 42 TSO ve Ticaret Borsası akreditasyon belgesini yenilerken Sorgun Ticaret ve Sanayi Odasının da yer aldığı 33 TSO ise ilk defa akreditasyon sertifikası aldı.

Törende konuşan TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, sertifika alan oda ve borsa sayınını 233'e yükseldiğini belirterek " Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamında, Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar seviyesine ulaşmış durumda. Onlar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarımız da minimum aynı seviyede hizmet veriyorlar. TOBB ailesi içindeki 365 oda ve borsanın 233'ü dünya standartları üstünde hizmet verdiklerinin en somut belgesi bu" şeklinde konuştu.

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan ise, üyelerine daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyleyerek " Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası, hizmet anlayışı, şeffaflık politikaları, üyeleriyle ilişkileri, bilişim altyapısı gibi çalışmaları kapsayan akreditasyon denetimi sonucunda bu belgeyi almaya hak kazandı. Oda olarak önceliğimiz Sorgun ve üyelerimizdir. Odamız, artık hizmet kalitesini A Sınıfı'na yükseltmiştir. Bu nedenle büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu başarıda büyük emeği olan değerli çalışanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, meclis üyelerimize ve meslek komitesi üyelerimize, ayrıca bu sistemi oda/borsalarımıza kazandıran başta TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ediyorum" dedi.

Sorgun TSO Akreditasyon Sertifikasını Aldı

Sorgun TSO Akreditasyon Sertifikasını Aldı

Sorgun TSO Akreditasyon Sertifikasını Aldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim