• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Sony'den hayatı kolaylaştıran cihazlar

Sony'den hayatı kolaylaştıran cihazlar
Mobil Dünya Kongresi'nde Xperia ailesinden X serisini tanıtan Sony, hayatı kolaylaştıran cihazlarını da duyurdu.

Mobil Dünya Kongresi'nde Xperia ailesinden X serisini tanıtan Sony, hayatı kolaylaştıran cihazlarını da duyurdu. Henüz konsept aşamasında olan cihazların ne zaman ve kaç liradan piyasaya sürüleceğine dair Japon şirket, henüz herhangi bir bilgi vermedi.

İspanya'nın Barselona şehrinde bugün başlayan Mobil Dünya Kongresi'nde Sony, duyurduğu Xperia X serisinin yanında hayatı kolaylaştıran cihazlarını da tanıttı. Henüz konsept aşamasındaki Sony Xperia Ear, Sony Xperia Projector, Sony Xperia Agent ve Xperia Eye adlı cihazların yaz aylarında piyasaya çıkması bekleniyor.

SONY XPERİA EAR

NFC veya Bluetooth bağlantısıyla akıllı telefona bağlanan Sony Xperia Eear ile sesle komutla arama yapabildiği gibi mesaj da atılabiliyor. Takvim, hava durumu, sosyal medya bilgilerinin edinilebildiği kulaklıkla aynı zamanda yol tarifi de alınabiliyor. Kılıfının aynı zamanda şarj bataryası olduğu kulaklık, aktif kullanımda 3,5 saat pil ömrü sunuyor. Yaz aylarında piyasaya çıkacak olan cihazın henüz fiyatı ile ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

SONY XPERİA PROJECTOR

Şirketin yeni duyurduğu Sony Xperia Projector ile duvar ve masa gibi düz zeminler adeta dokunmatik ekrana dönüyor. Üzerinde mikrofon ve bir kameranın da bulunduğu projektör, sese ve yüz mimiklerine tepki de verebiliyor.

SONY XPERİA AGENT

Ses veya hareketle kontrol edilebilen, ev veya işyerindeki lamba gibi elektrikli cihazların dokunmadan kontrol edilebilmesine imkan tanıyan Sony Xperia Agent, adeta kişisel asistan gibi görev yapıyor. İçinde kamera ve projektörün de bulunduğu cihaz, yine düz yüzeylere belli bilgileri yansıtabiliyor.

XPERİA EYE

Sony'nin duyurduğu giyelebilir geniş açılı 21 Megapiksel değerindeki kamerası Xperia Eye ile yaşanan anlar 4K değerinde video olarak kaydedilebiliyor.

Sony'den hayatı kolaylaştıran cihazlar

Sony'den hayatı kolaylaştıran cihazlar

Sony'den hayatı kolaylaştıran cihazlar

Sony'den hayatı kolaylaştıran cihazlar

Sony'den hayatı kolaylaştıran cihazlar

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim