• BIST 9693.46
  • Altın 2509.823
  • Dolar 32.5759
  • Euro 34.7692
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Sönmez Genç Milli Boks Takımı Baş Antrenörü Oldu

Sönmez Genç Milli Boks Takımı Baş Antrenörü Oldu
Yedi yıldır Yıldız Boks Milli Takımında antrenör olarak görev yapan ve iki yıldır da ay-yıldızlı ekipte Baş Antrenörlük görevini başarı ile yürüten...

Yedi yıldır Yıldız Boks Milli Takımında antrenör olarak görev yapan ve iki yıldır da ay-yıldızlı ekipte Baş Antrenörlük görevini başarı ile yürüten Erzurumlu Gürkan Sönmez, Genç Milli Boks Takımı'na baş antrenör oldu.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde kadrolu boks antrenörü olan, Palandöken Belediyesi Boks Takımı ve BEAH Sağlık Gençlik Spor Kulübü'nü çalıştıran Gürkan Sönmez, Genç Milli Boks Takımı Baş Antrenörlüğü'ne getirildi. Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç tarafından Genç Milli Takım Boks Baş Antrenörlüğü'ne getirilen Sönmez büyük bir gurur yaşarken, Boks Federasyonu'nun bu kararı Erzurumlu spor severleri oldukça mutlu etti. Yedi yıldır Yıldız Boks Milli Takımı'nda antrenör olarak görev yapan ve son iki yıldır da Boş Antrenörlük görevini yürüten Sönmez, başarısının meresini Genç Milli Takım Baş Antrenörlüğü'ne yükselerek gördü.

DÜNYA VE AVRUPA DERECELİ BOKSÖRLER YETİŞTİRDİ

Palandöken Belediyespor'dan Ahmet Otçu gibi Avrupa üçüncüsü sporcunun yanı sıra Dünya'da derece yapan milli sporcular yetiştiren Gürkan Sönmez, 14 yıldır ringlerde antrenörlük yapıyor. Eski Milli boksör Sönmez'in Genç Milli Takımı Hoca olmasının yankıları sürerken, genç antrenör kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. Sönmez, "Yıllardır Yıldız Milli takımda antrenör ve baş antrenör olarak görev yaptım. Dünya ve Avrupa derecesi yapan boksörler yetiştirdim. Federasyon Başkanımız Eyüp Gözgeç, bana güvenerek Genç Milli Boks Takımının başına getirdi. İnanıyorum ki, federasyon başkanımızı ve bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Hedefim Genç Milli takımın başında daha başarılı olmaktır" dedi. Antrenör Gürkan Sönmez, Erzurum'da yıllardır kader birliği yaptığı Erol Çavuşoğlu ile birlikte başarılı boksörler yetiştiriyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim