• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Soma’da Asfalt Sezonu Başladı

Soma’da Asfalt Sezonu Başladı
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma'nın Adnan Menderes Caddesi'nde asfalt sezonunu başlatırken, tamamlanan Yavuz Selim Bulvarı da yenilenen yüzüyle trafiğe...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma'nın Adnan Menderes Caddesi'nde asfalt sezonunu başlatırken, tamamlanan Yavuz Selim Bulvarı da yenilenen yüzüyle trafiğe açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma'da Adnan Menderes Caddesi'nde asfalt sezonunun ve Yavuz Selim Bulvarı'nın açılışlarını gerçekleştirdi. Açılış törenine Başkan Ergün'ün yanı sıra Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Soma Belediye Başkan Vekili İbrahim Demiraslan, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Şehnaz Başaran, Erdal Nohutçu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, daire başkanları, başkan danışmanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Murat Yörük, Kadın Kolları Başkanı Nevin Kaleli, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

140 KİLOMETRE ASFALTLANACAK

Bulvarın açılış kurdelesini kesen Başkan Ergün, aynı zamanda Soma'da asfalt sezonunun da başlangıcını yaptıklarını söyledi. İlçede asfaltlanmayan hiçbir nokta bırakmayacaklarını vurgulayan Başkan Ergün, "Soma'da bize 160 kilometrelik yol bırakıldı. Bu yolun bu yıl 140 kilometresini asfaltlayacağız. Yavuz Selim Bulvarı'nı da asfaltından bordürüne, orta refüjünden kaldırımına kadar baştan aşağı yeniledik. Güzel bir bulvar kazandırdık ilçemize. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanılmasını diliyorum" dedi.

NAKLİYECİLERDEN PANKART VE ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

Açılışı yapılan Yavuz Selim Bulvarı'nda yürüyen Başkan Ergün'e Somalı vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. S.S. Soma Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi de, Yavuz Selim Bulvarı'ndaki düzenlemeden duyduğu memnuniyeti Başkan Ergün için hazırladıkları teşekkür pankartıyla gösterdi. Kooperatif Başkanı Mehmet Yağcı, Başkan Ergün'ün yanına gelerek hizmetleri nedeniyle teşekkür etti ve çiçek takdim etti. Yağcı, bulvar düzenlemesinin özellikle kooperatife kayıtlı sürücülere rahat bir nefes aldırdığını ifade etti. Başkan Ergün, Yavuz Selim Bulvarı'ndaki incelemelerini Soma Nakliyeciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yönetimi ve üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek tamamladı.

ASFALT FİNİŞERİ ÜZERİNDE İNCELEDİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, asfalt sezonunun açılışının yaptığı Soma Adnan Menderes Caddesi'nde de incelemelerde bulundu. Asfalt yapılan yolda Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ve şube müdürlerinden bilgi alan Başkan Ergün, daha sonra Asfalt Finişerinin üzerine binerek çalışmaların Soma'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Soma’da Asfalt Sezonu Başladı

Soma’da Asfalt Sezonu Başladı

Soma’da Asfalt Sezonu Başladı

Soma’da Asfalt Sezonu Başladı

Soma’da Asfalt Sezonu Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim