• BIST 9057.24
  • Altın 2299.873
  • Dolar 32.3145
  • Euro 35.0998
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Söke’de Mustafa Pamukçu Tiyatrosu’ndan ‘İstanbul Efendisi’

Söke’de Mustafa Pamukçu Tiyatrosu’ndan ‘İstanbul Efendisi’
Söke'de çeşitli meslek gruplarından amatör oyuncuların oluşturduğu Mustafa Pamukçu Tiyatrosu, yeni sezonda bir Osmanlı Komedisi ile sahneye çıktı.'İstanbul...

Söke'de çeşitli meslek gruplarından amatör oyuncuların oluşturduğu Mustafa Pamukçu Tiyatrosu, yeni sezonda bir Osmanlı Komedisi ile sahneye çıktı.'İstanbul Efendisi" adlı oyunu sahneleyen ekip, profesyonellere taş çıkarttı.

Geçtiğimiz yıllarda Türk tiyatrosunun Ayıp Ettik, Bana Bir Şeyhler Oluyor, Asiye Nasıl Kurtulur, Eski Fotoğraflar, Hakkımı Ver Hakkı, Rumuz Goncagül gibi büyük eserlerini sahneye koyan Söke Mustafa Pamukçu Tiyatrosu son oyunu ile de başarısını bir kez daha ortaya koydu. Her yıl olduğu gibi ilk oyunlarını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD)'nin kardelenlerine eğitim bursu sağlamak için sahneleyen Mustafa Pamukçu Tiyatrosu, eğitime de bir kez daha katkı sağladı.

Müsaip Zade Celal'in kaleme aldığı, Mustafa Pamukçu'nun yönettiği "İstanbul Efendisi" adlı oyun Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda izleyici ile buluştu. Levent Ayhan, Hüseyin uğur, Necla Baydemir Tuncer, Esin Özhavutçu, Özgür yavaş, Gülşah Şaşmaz, Nail Erkol, Ufuk Güdücü, Eylem Uyar, Yağmur Çetin, Zeynep Kotan, Büşra Eda yalım, Fatma Çelik, Elif Babacan'ın rol adlığı iki perdelik komedi "İstanbul Efendisi'nde ışık ve müzik Yusuf Avcı'ya emanet edildi. Osmanlı döneminde geçen konunun ele alındığı keyifli bir komedi olan "İstanbul Efendisi" Sökeli izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Söke ÇYDD Başkanı Meliha Özkesici oyunun sonunda kendilerine her yıl olduğu gibi sahneye koydukları oyunun ilk gösterimi ile katkı sağlayan Mustafa Pamukçu Tiyatrosu'na teşekkür etti. Söke Belediyesi Kültür Müdürü Neriman Aslan da verdiği çiçek ile yönetmen Mustafa Pamukçu ve oyuncuları kutladı.

'İstanbul Efendisi" 14 Ocak Perşembe günü saat 19.30'da Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu'nda bir kez daha sahnelenecek.

Söke’de Mustafa Pamukçu Tiyatrosu’ndan ‘İstanbul Efendisi’

Söke’de Mustafa Pamukçu Tiyatrosu’ndan ‘İstanbul Efendisi’

Söke’de Mustafa Pamukçu Tiyatrosu’ndan ‘İstanbul Efendisi’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim